Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Φώτη Κουγιουμτζή στη Νέα Ζωή



  • Αδιαφορία και εγκατάλειψη!


Κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι», επισκέφτηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου τη συνοικία της Νέας Ζωής.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Κουγιουμτζής μαζί με στελέχη της παράταξης που θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη περιοχή, έκαναν περιοδεία στα καταστήματα, στα καφενεία και στην τοπική Λαϊκή αγορά και μίλησαν με τους κατοίκους.
Αυτό που κυριάρχησε στη συζήτηση με τους κατοίκους είναι η πλήρης εγκατάλειψη της περιοχής από τη διοίκηση Παχατουρίδη, η έλλειψη ανθρώπινων και ασφαλών πεζοδρομίων στους κεντρικούς δρόμους, η
αυξημένη παραβατικότητα, η υπολειτουργία του ΚΕΠ, η κατάργηση του ΙΚΑ Ν. Ζωής, τα όμβρια ύδατα, η έλλειψη χώρων δημιουργίας και πολιτισμού για τη νέα γενιά, η εγκατάλειψη του Πάρκου…
Όλα αυτά τα τοπικά προβλήματα μαζί με τα χαράτσια και την ανεργία που μαστίζει πραγματικά την υποβαθμισμένη συνοικία της Ν. Ζωής, γίνονται ένα εκρηκτικό μίγμα που ο σημερινός Δήμαρχος ως μνημονιακός φίλος της κυβέρνησης, ούτε θέλει, αλλά ούτε και μπορεί να αντιμετωπίσει.
Οι κάτοικοι της περιοχής, οι νέοι και οι επαγγελματίες, όσοι ακόμα έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους, έχουν κατασταλάξει μέσα τους ότι χρειάζονται άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα αγωνιστούν μαζί τους, για να αλλάξουν τα πράγματα.
Δώδεκα χρόνια η διοίκηση Παχατουρίδη στο Δήμο, δώδεκα χρόνια η ίδια εικόνα στη Νέα Ζωή.
Αδιαφορία και εγκατάλειψη!
Φώτα και έργα βιτρίνας μόνο στο Κέντρο και μόνιμο στασίδι στην τηλεόραση… για λόγους επικοινωνίας.
Ήρθε η ώρα η Νέα Ζωή να εκλέξει δήμαρχο δικό της, αγωνιστή, που μένει στη συνοικία και γνωρίζει τα προβλήματα, τον Φώτη Κουγιουμτζή.
Η Ανατροπή στο Περιστέρι ξεκινάει από τις ξεχασμένες συνοικίες!

24/3/2014
Δημοτική Ομάδα Νέας Ζωής Ενεργών Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου