Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

EΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι



                        
Η Συντονιστική Επιτροπή της δημοτικής παράταξης των Ε νεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι, εύχεται ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.
Είναι δύσκολο όμως για εμάς ως συλλογικότητα, να παραβλέψουμε τα κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα που βιώνουν οι Περιστεριώτες.
Αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει βάρβαρες και αντιλαϊκές πολιτικές και έχουν φέρει τους ανθρώπους σε απόγνωση, δυστυχία και εξαθλίωση.
Ο οικονομικός όμως  αυτός πόλεμος που έχει καταρρακώσει κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας
στη χώρα μας και στη πόλη μας ,έχει ονοματεπώνυμο.
Γνωρίζουμε όλοι αυτούς που τον προκάλεσαν ,αλλά και ποιοι τον στηρίζουν  είτε σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε σε επίπεδο  διοικήσεων Δήμων, για να μπορεί να  συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.
Για τους Ενεργούς Πολίτες το 2014 αποτελεί χρονιά που θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση στο Περιστέρι, να γίνει η Ανατροπή, που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία του Περιστερίου.

  • Να βγούμε από το τέλμα χρόνων και την παρακμή του life style και μαζί με άλλες δυνάμεις και συλλογικότητες ,να ξεκινήσουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της πόλης που ζούμε.
  • Να σταθούμε κοντά στη νεολαία και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να αναπτύξουμε και άλλο τις δομές αλληλεγγύης που έχουμε δημιουργήσει, όπως είναι το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Περιστερίου και το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.
  • Να προστατεύουμε το Περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους, να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση κρίσιμων κοινωνικών και αναπτυξιακών τομέων, όπως είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες, η ενέργεια και τα απορρίμματα.
  • Να φέρουμε ένα καινούριο άνεμο πολιτισμού στην πόλη μας ,που θα συμμετέχει και θα δημιουργεί η ίδια η κοινωνία ,μια άλλη αισθητική αντίληψη  απέναντι στη προχειρότητα και στη υποκουλτούρα.
  • Να στηρίξουμε το λαϊκό συμμετοχικό αθλητισμό και όχι τον αθλητισμό των παραγόντων και των δημοσίων σχέσεων.
  • Να φέρουμε τον άνθρωπο και τα νιάτα αυτής της πόλης, στο επίκεντρο της πολιτικής και της δράσης μας.

Έτσι μόνο θα γεννηθεί το καινούριο στην πόλη μας και θα ξαναχτισθεί το νέο Περιστέρι.  Με αισιοδοξία, μεράκι, συνεργασία, αξιοπιστία, καθαρά λόγια και συμμετοχή. Το Παλιό φεύγει μέσα σε πολύχρωμα ψεύτικα λαμπιόνια και το καινούριο έρχεται με δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!                  Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου