Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Cameres – “Cameres”





Το Καβαλιώτικο ροκ συγκρότημα «Cameres» μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, και μετά από μία promo διαδικτυακή κυκλοφορία («Θα είμαι εκεί Promo 2009»), έφτασε η ώρα για να σας παρουσιάσει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά η οποίο φέρνει τον τίτλο «Θα είμαι εκεί».
Το ντεμπούτο άλμπουμ περιέχει 8 τραγούδια με ελληνικό στίχο, στην γλώσσα με την οποία γνωρίσαμε τον κόσμο, μεγαλώσαμε και ερωτευθήκαμε… στην γλώσσα με την οποία τραγουδήσαμε για πρώτη φορά.

Κιθαριστικά, ηλεκτρικά και δυναμικά τραγούδια, άλλοτε σε πιο ρυθμικά μονοπάτια και άλλοτε φλερτάροντας με το σκληρό ροκ που όλοι αγαπήσαμε από την δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.
Οι “Cameres” είναι ο Νίκος Γραμμάτος (φωνή) και ο Γιάννης Βογιατζής (κιθάρα).
Ο δίσκος αυτός ολοκληρώθηκε με την σημαντική βοήθεια φίλων, καταξιωμένων μουσικών της πόλης και όχι μόνο. Είναι η απόδειξη πως η συνεργασία η αγάπη και το πάθος μαζί μπορούν να φτιάξουν τα πάντα, χωρίς τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.
Συμμετέχουν οι:
Άγγελος Μουρβάτης (ψυχή - Cosmicray), Κώστας Παρασκευάς (Nemesis), George Marios, Θανάσης Κουτσογιάννης, Αντώνης Κοπανούδης, Λάζαρος Σιμιτσής, Κώστας Κιρκιτζώτης, Τάσος Καραπαπάζογλου (Nemesis) και ο Γιώργος Σεχλίδης.
Κυκλοφορεί σε cd από την B-otherside Records.


Το συγκρότημα Cameres δημιουργήθηκε τον Φλεβάρη του 2008 στην πόλη της Καβάλας.

Ο Νίκος Γραμμάτος (Φωνητικά – Στίχοι - Μουσική) και  ο Γιάννης Βογιατζής (Κιθάρα - Μουσική) είναι τα μέλη του σχήματος, και οι δυο τους ενεργοί με διάφορες μπάντες για πάνω από μια δεκαπενταετία.

Στην μέχρι τώρα δράση τους έχουν συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί τους στις συναυλίες και συμμετείχαν στην ηχογράφηση των τραγουδιών τους.

Το πρώτο τους Promo είχε τίτλο «Θα είμαι εκεί» το οποίο ολοκλήρωσαν τον Απρίλιο του 2009 και περιείχε τα 4 πρώτα τους τραγούδια ( Θα είμαι εκεί, Απόψε , Δρόμος , Είναι φορές ).
Κιθαριστικά ηλεκτρικά ροκ τραγούδια σε Ελληνικό, ενώ ο πειραματισμός και η δημιουργία συνεχίζεται συνέχεια.

Τον Νοέμβριο του 2012 μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν από την αρχή τον πρώτο τους δίσκο τον οποίο και ολοκληρώνουν τον Απρίλιο του 2013. Ο δίσκος αυτός ολοκληρώθηκε με την σημαντική βοήθεια φίλων, καταξιωμένων μουσικών της πόλης και όχι μόνο. Είναι η απόδειξη πως η συνεργασία η αγάπη και το πάθος μαζί μπορούν να φτιάξουν τα πάντα, χωρίς τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιούνιο του 2013 από την B-otherside Records.

Links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου