Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα - Από το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας





«Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα»
Μουσική και θέατρο έδεσαν αρμονικά στο έργο που παρουσίασε το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας

Το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Δήμου μας, μάγεψε το κοινό ανεβάζοντας τη βασισμένη στο ομώνυμο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά παράσταση «Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γ.Ρίτσος» τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013.

Μουσική και θέατρο έδεσαν αρμονικά σε μια εξιστόρηση αστείων περιπετειών, μέσα από γλυκές μελωδίες, τις οποίες απέδωσε εξαιρετικά η παιδική χορωδία, ενώ τελικά η κακή μάγισσα του παραμυθιού μεταπείστηκε  να αγαπήσει τα κάλαντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας!
Στη συνέχεια, ομάδα κιθαριστών και η μικτή χορωδία του Ωδείου ανέλαβε να ταξιδέψει τους θεατές στο πνεύμα των Εορτών με γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα.
Την παράσταση προετοίμασαν ο κ. Σταύρος Πιοτόπουλος (υπεύθυνος για τη χορωδία), ο κ.  Αλέξανδρος Παπαρίζος (καθηγητής κιθάρας) και η κα Σοφία Γασπαρινάτου από την Δραματική Σχολή του Δήμου μας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ελευθέριος Καλκάνης.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος παίρνοντας το λόγο εξήρε το ταλέντο των παιδιών μας και τόνισε την σημασία διατήρησης των δομών που δίνουν πρόσβαση στην παιδεία και στον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου