Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Καρυοθραύστης - Από τη Σχολή Χορού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας



«Καρυοθραύστης»

Η Σχολή Χορού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την κλασική παράσταση μπαλέτου του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου «Γιάννης Ρίτσος», η Σχολή Χορού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ενθουσίασε το κοινό παρουσιάζοντας, με μεγάλη επιτυχία, την κλασική παράσταση μπαλέτου του Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης», την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2013.

Το αποκαλούμενο και «ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων» αποδόθηκε εξαιρετικά από τους μαθητές των τμημάτων κλασικού χορού της Σχολής Χορού του Δήμου μας. Ταλέντο, χάρη, ρυθμός και ένταση αποτέλεσαν μέρος από τα συστατικά μιας πολύ υψηλού επιπέδου παράστασης.
Οι δασκάλες και η υπεύθυνη της Σχολής κα Καραγιώργη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία των χορογραφιών, ενώ ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Δραματικής Σχολής του Δήμου μας Δημήτρης Παπαγιάννης και η ηθοποιός Σοφία Γασπαρινάτου χάρισαν την φωνή τους στην αφήγηση του παραμυθιού.
Να σημειώσουμε ότι εκτός από την ανοικτή στο κοινό παράσταση, δόθηκαν νωρίτερα ακόμη τρεις, για τους γονείς και τους συγγενείς των μαθητών, στις οποίες η προσέλευση υπήρξε εξίσου μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου