Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χαρούμενες γιορτές στη στολισμένη αγορά του Δήμου Αιγάλεω!




Ο Δήμος Αιγάλεω και ο Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αιγάλεω σας καλούν να περάσετε τις φετινές γιορτές στο γιορτινό Αιγάλεω, την πόλη μας, που είναι απόλυτα έτοιμη για την ψυχαγωγία και τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας.
Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου και του Συλλόγου είναι η όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη με το Χριστουγεννιάτικο
διάκοσμο και οι ευκαιρίες ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Ήδη στο Άλσος μας και στην πλατεία Εσταυρωμένου υπάρχουν παγοδρόμιο, carousel  και ψυχαγωγικά παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας. Μάλιστα ο Δήμος και ο Σύλλογος εξασφάλισαν δωρεάν είσοδο για όλα τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για περισσότερα από 10.000 παιδιά. Τα εισιτήρια αυτά θα μοιραστούν στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και σε όλους τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Επίσης, η Φιλαρμονική του Δήμου θα γεμίσει με χαρούμενες γιορτινές μελωδίες κεντρικά σημεία της πόλης.
Στόχος της συνεργασίας των δύο φορέων είναι η δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη ώστε οι κάτοικοι να απολαύσουν ευχάριστους περιπάτους στο στολισμένο, φωτεινό, χαρούμενο Αιγάλεω και ταυτόχρονα να ενισχυθεί η τοπική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου