Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

KOSTAS VARRAS' PERPETUAL live 13/12 @ BLITZ club




Οι PERPETUAL δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 1999 από το βιρτουόζο κιθαρίστα ΚOSTAS VARRAS και το 2001 κυκλοφόρησε το ομώνυμο demo. Ακολούθησαν αρκετές συναυλίες στην Αθήνα,ενώ το 2004 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "Οverlord's Perpetual".Λίγο πριν την κυκλοφορία του album αυτού δίνεται η ευκαιρία στο σχήμα να ανοίξει το live των WASP στην Αθήνα.Το 2006 ο Κostas μετακομίζει στο Los Angeles όπου και πραγματοποιεί με νέο line-up αρκετές ακόμα live εμφανίσεις.To 2009
αρχίζουν στην Αγγλία ηχογραφήσεις για ένα νέο album σε παραγωγή του Chris Tsangarides οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα παράλληλα με τις live εμφανίσεις του σχήματος.Τους PERPETUAL αποτελούν οι:
KOSTAS VARRAS: Κιθάρα
GEORGE DRIMILIS: Φωνή 
BOB MINETOS: Μπάσο
NESTOR CANISTER: Τύμπανα
https://www.facebook.com/pages/PERPETUAL/387867954624877

Οι Silked & Stained δημιουργήθηκαν το 2009 από τους Tony Silked (Αντώνης Γαβαλάς) και Johnny Boston (Γιάννης Μπαστούνης) και την κοινή αγάπη τους για το Melodic Hard Rock . Ξεκίνησαν παίζοντας το πρώτο τους live στο An Club και στη συνέχεια και σε άλλες γνωστές μουσικές σκηνές όπως Bat City, Jasmine, Lazy ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε ιδέες για δικό τους υλικό. Μετά από αρκετές αλλαγές στο lineup του σχήματος, το καλοκαίρι του 2010 προστέθηκε στο σχήμα ο James Sarantides (Δημήτρης Σαραντίδης) στη θέση των πλήκτρων, για να έρθει τον επόμενο χρόνο στην θέση του βηματοδότη της μπάντας (τύμπανα) ο Orpheus Laz (Ορφέας Λαζάρου). Πρόσφατα στα τέλη του 2013 τη θέση του μπασίστα ανέλαβε ο George Rachiotis (Γιώργος Ραχιώτης). Το είδος της μπάντας κινείται στα μανοπάτια του Μελωδικού Hard Rock με επιρροές από μεγάλα συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 όπως Bon Jovi, Guns 'n' Roses, Poison, FM, Ratt, Skid Row κλπ.
Το 2011 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo single με τίτλο Lonely Road και μέσα στο Δεκέμβρη του 2013 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο single με τίτλο Much Love στη συλλογή Pure Rock 7 από τον Atlantis FM 105,2.
Στόχος της μπάντας είναι μέσα στο 2014 να κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου