Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αυλαία για την 24η Πολιτιστική Διαδρομή του Δήμου Αιγάλεω.


Με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι έπεσε η αυλαία της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013», που αποτελεί τα τελευταία 24 χρόνια το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του Δήμου Αιγάλεω με τον Πολιτισμό.
Για ένα μήνα η καρδιά της πόλης χτύπαγε στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» όπου μουσικές παραστάσεις, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα μάγεψαν τους 15.000 θεατές και ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της Τέχνης.

Και φέτος προσφέρθηκαν στους κατοίκους του Αιγάλεω μουσικές και θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου από εγνωσμένου κύρους καλλιτέχνες, ποιοτικά και δημοφιλή  πολιτιστικά σχήματα, αλλά και ερασιτεχνικά σύνολα του Δήμου, δωρεάν ή με όσο το δυνατόν χαμηλότερο αντίτιμο.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Αιγάλεω να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείου προσφέροντας τρόφιμα σε όλες τις δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις ώστε να τονωθεί η προσφορά και η αλληλεγγύη μέσω του πολιτισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους από το περίσσευμα της αγάπης τους συνεισέφεραν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που πλήττονται οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου