Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Πρεμιέρα με αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Αιγάλεω


Πρεμιέρα για την 24η Πολιτιστική Διαδρομή του Δήμου Αιγάλεω με τη μεγάλη λαϊκή συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.


Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» την Τρίτη 27 Αυγούστου για να παρακολουθήσει την λαϊκή συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Το κατάμεστο από κόσμο θέατρο πλημμύρισε από αγαπημένες μελωδίες και αξέχαστα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική σκηνή. Η εκδήλωση ήταν μια ευγενική χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας και η  είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη ενώ συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Δημοτικού Συμβούλου και υπεύθυνου της «Πολιτιστικής Διαδρομής»  κ.Γιάννη Κουτούλια ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος της πόλης κ.Χρήστος Καρδαράς και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ.Κώστας Παπαντωνίου εξαίροντας την προσωπικότητα και το έργο του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Στη συνέχεια οι ερμηνευτές Λάμπρος Καρελάς, Μιχάλης Δημητριάδης, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη και Παναγιώτης Τρίψας συνοδευόμενοι από 7μελή ορχήστρα ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους τον κόσμο, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας σιγοτραγουδούσε και διασκέδαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου