Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σπασμωδική απάντηση Μαραβέλια στις δηλώσεις Τσατσαμπά!

 Με μια απάντηση που θυμίζει την διαδικασία copy - paste, προσπαθεί να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου σε σχέση με την υπόθεση Λιακόπουλου:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ
ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ
 Ο κ. Τσατσαμπάς επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Επιδίδεται και πάλι σε ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού, δημαγωγίας, συκοφαντίας και ψευδών. Όλα αυτά που του καταλογίζουν οι πολίτες του Χαϊδαρίου και τον έχουν βάλει εδώ και χρόνια στο περιθώριο.


Μιλάει για οικονομικά προβλήματα αγνοώντας προφανώς τι έχει συμβεί στη χώρα την τελευταία 5ετία και πόσο έχουν μειωθεί οι πόροι της αυτοδιοίκησης. Μιλάει για αδιαφάνεια, αγνοώντας ότι έχουν γίνει ... οικονομικοί έλεγχοι στο Δήμο μας, οι οποίοι όλοι απέδειξαν την χρηστή και απολύτως διαφανή διαχείριση που γίνεται.

Μιλάει για «ευθύνες» σε σκάνδαλα, αγνοώντας ότι η Δημοτική Αρχή όχι μόνο έδρασε με αποφασιστικότητα από την πρώτη στιγμή, αλλά συμβάλλει όπως της ζητηθεί στην απόλυτη διερεύνηση του θέματος και παράλληλα ενημερώνει λεπτομερώς την κοινή γνώμη για κάθε βήμα της.

Για τη Δημοτική μας Αρχή η διαφάνεια είναι αδιαπραγμάτευτος όρος και αυτό αποδεικνύουμε σε κάθε βήμα μας. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον, για να κάνουμε το Χαϊδάρι μας κάθε μέρα καλύτερο, κόντρα στη μιζέρια, τη μικρότητα και το φανατισμό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου