Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο: Ιούλη 2013


Ιούλιος του 2013 Ωροσκόπιο Ταύρος: Αγάπη & Σχέσεις
Ευθύς εξαρχής πρέπει να πούμε ότι η άφιξη του Δία στον Καρκίνο, στο τέλος του περασμένου μήνα, θα σας δώσει πλεονεκτήματα σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων.
Ο Δίαςθα αποτελέσει σταθεροποιητικό και προστατευτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, που βρίσκεται στον οίκο του Ταύρου. Αυτό το τρίγωνο θα έχει ευνοϊκές επιπτώσεις για πολλούς μήνες από εδώ και στο εξής: μπορείτε να περιμένετε καλά πράγματα, και αν συμβεί, να έρθουν αναποδιές, θα είναι ήσσονος σημασίας και δεν θα διαρκέσουν.
Στο πρώτο μέρος του Ιουλίου 2013, οι τάσεις δεν θα είναι πολύ ρομαντικές. 
Τα θέματα που απασχολούν το ζευγάρι θα πάνε προς τα οικονομικά, τις επενδύσεις, εξαγορές ή, απλά, ο καθένας από εσάς θα επικεντρώνεται στα δικά σας προβλήματά σας, και ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα ελαχιστοποιηθεί.
Η επικοινωνία θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο το οποίο θα πρέπει να ξεπεραστεί στις σχέσειςτου Ταύρου.

Θα υπάρξει κάποια διαταραχή, μια προδιάθεση για σύγχυση ή παρανοήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν όλες τις σχέσεις, ως εκ τούτου και τα ξευγάρια επίσης.
Είναι σημαντικό να πείτε ξεκάθαρα, αλλά διακριτικά, ότι έχετε να πείτε, επίσης σημαντικό είναι να μπορείτε να ακούσετε τη σχέση σας με προσοχή και να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Το δεύτερο μέρος του Ιουλίου του 2013 θα είναι πολύ πιο ενθουσιώδες.
Ο συνδυασμός που ο κυβερνήτης του οίκου του Ταύρο των ζευγαριών θα σχηματίσει με τον Δία θα είναι ευοίωνος και θα υπόσχονται τα επιτεύγματα και ευτυχή γεγονότα.

 Ταύρος: Καριέρα & οικονομικά
Μια εξαιρετική περίοδος για αυτές τις διαδικασίες.
Το πρώτο μέρος του Ιουλίου του 2013 θα είναι ιδιαίτερα καλό για να βάλετε σε εφαρμογή ότι έχετε  από καιρό σκεφτεί , να υλοποιήσετε παλιότερους στόχους ή να δώσετε την προσοχή σας σε πρωτοβουλίες που είχαν εγκαταλειφθεί ή να διακοπεί στο παρελθόν.
Το διάστημα αυτό θα είναι κατάλληλο για την αναθεώρηση, την εκ νέου ανάλυση, επαναπροσδιορισμούς, διορθώσεις, κλπ.
Στο δεύτερο μέρος Ιούλιο του 2013 θα δοθεί έμφαση σε νέες, τολμηρές ιδέες, μεγάλης κλίμακας, παράτολμα σχέδια, και θα αναπτύξετε μια έντονη τάση για δράση.

Σε γενικές γραμμές, το δεύτερο μέρος του μήνα είναι αυτό συνιστάται για όποιον θέλει ξεκινήσει σημαντικά έργα. Ελιναι η εποχή που θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες συνεργασίας.

Η διαπραγματευτική σας ικανότητα θα ενισχύθεί σημαντικά και η ικανότητα σας να πείθετε, θα είναι στο αποκορύφωμά της.
Άφιξη του Δία στον Καρκίνο (η οποία έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου μήνα) θα φέρει στους Ταύρους την προοπτική μιας εξαιρετικής χρονιάς στον τομέα της ενημέρωσης, της μάθησης και των πνευματικων ανησυχιων.
Από οικονομική άποψη, τα κίνητρα θα είναι ισχυρότερα και η δυναμική θα είναι ζωηρή στο πρώτο μέρος Ιούλιο του 2013, όταν και επιπλέον έσοδα αλλά και αυξημένες δαπάνες μπορούν να εμφανιστούν.

 Ταύρος: Φυσική Κατάσταση & Ηθικό
Με τον Δία στον Ταύρο οίκο της νόησης, θα πρέπει να αναμένεται το ηθικό σας να ανέβει σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η εποικοδομητική αισιοδοξία και όραμα θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τη γενικότερη στάση και διάθεση και, φυσικά, για την φυσική κατάσταση.
Θα πρέπει, ωστόσο, να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε πιο εύκολα το πρώτο μέρος του Ιουλίου 2013, οπότε θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό για την υγεία σας!
Συμβουλές   για τον Ταύρο τον Ιούλιο του 2013
Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα έγγραφα που θα υπογράψει και για τις δηλώσεις που θα κάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου