Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κριός! Ιούλιος του 2013 Ωροσκόπιο


Κριός: Αγάπη & Σχέσεις

Το πάθος και αισθησιασμός - αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν το συναισθηματικό κλίμα του μηνός Ιουλίου 2013 ένα σύντομο και περιεκτικό τρόπο.
 Κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα διασχίζουν το "καυτό" ζώδιο του Λέοντα η οποία, για τον Κριό, είναι ο οίκος των αισθησιακών απολαύσεων και παράτολμων περιπετειών.
Στο πρώτο δεκαήμερο, η Αφροδίτη θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε λίγο αμήχανα αλλά όχι κάτι το σημαντικό. Είναι πολύ πιθανό ότι θα λάβει τη μορφή κάποιων καθυστερήσεων ή κάποιας απροσεξίας. Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τη σφοδρή επιθυμία του για την αγάπη και τη διασκέδαση, όμως.

Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη από ερωτικές υποσχέσεις. Εάν ξέρετε πώς να επωφεληθείτε από την ευκαιρία, μπορείτε να ζήσετε πραγματικά ευχάριστες στιγμές, από σαρκική και πνευματική ολοκλήρωση.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου 2013, δεν θα είναι καθόλου κακό. Όταν η Αφροδίτη αφήνει τον οίκο σας για την αγάπη, θα αντικατασταθεί από τον Ήλιο.
 Και ο ήλιος αντισταθμίζει με το πάθος και τον ενθουσιασμό, αυτό που η Αφροδίτη προσφέρει μέσω ρομαντισμού και του αισθησιασμού.
 Ως εκ τούτου, τον Ιούλιο του 2013 αναμένεται να ερωτευτείτε ή να έχετε καλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σας. Και αν ευκαιρίες δεν έρχονται μόνες τους, αν σας ενδιαφέρει φροντίστε κι εσείς τη δημιουργία τους! Θα έχετε την υποστήριξη των άστρων.

Κριός:  Καριέρα & οικονομικά
Το δυναμικό πνεύμα, που χαρακτηρίζεται από την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα, θα συνεχιστεί κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2013. Ωστόσο, η απόδοση μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο ήταν τον περασμένο μήνα.
Ο κυβερνήτης του οίκου Κριός ως προς την εργασία, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος, έτσι ώστε όλα τα είδη των προβλημάτων είναι πιθανά και μικρές παρεξηγήσεις θα μπορούν να συμβούν.
Το άγχος θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, και για ότι θέλετε να επιτύχετε θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει. Θα ακολουθήσετε τους στόχους σας επιμονή, και τελικά θα πάρετε όπου θέλετε.
Στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου του 2013 θα υπάρξει μια τάση προς τολμηρές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι επικίνδυνες.
 Αξιολογήστε τις πιθανότητές σας όσο το δυνατόν ακριβέστερα και μην επιχειρήσετε τίποτα, αν δεν είσαστε αρκετά σίγουροι!
Ο Ιούλιος του 2013 θα μπορούσε να είναι κερδοφόρος από την οικονομική άποψη, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβάλλουμε και θα περιορίσουμε τους κινδύνους.
Οι επενδύσεις φαίνεται να είναι επικερδείς, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με τα σπίτια, γη και τα υλικά αγαθά.
Θα μπορούσε να είναι για μια ανακατάταξη, μια μετακόμιση ή μια πιο σημαντική κίνηση για την απόκτηση του σπιτιού. Δεν είναι αποκλείεται ότι θα λάβετε κάποια βοήθεια από την οικογένεια.

 Κριός: Φυσική κατάσταση & Ηθικό
Στρες!
 Είναι αλήθεια ότι για σας, η ζωή είναι βαρετή αν δεν έχει δράση και τις προκλήσεις, αλλά αυτή τη φορά θα μπορούσε να είναι λίγο πάρα πολύ, ειδικά στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου 2013.
Θα ήθελα να προστατεύσετε τον εαυτό σας καλύτερα, να αποφευχθεί η εξάντληση και να κρατήσει εσωτερική αρμονία σας όσο είναι δυνατόν.
Συμβουλή  για τους Κριούς τον Ιούλιο του 2013
Μην βιάζεστε, και να πάρετε συμβουλές από τους ανθρώπους κοντά σας ό, τι αφορά σημαντικά ζητήματα!
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ 
για αρχάριους και προχωρημένους
Περικλής Καραμηνάς
 Τηλ: 2108838398, Τηλ - Fax: 2108219183 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου