Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Οι ςun, rain in life είναι μια παρέα, που στην ουσία επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο


Οι ςun, rain in life, ξεκίνησαν την μουσική τους πορεία το 1994 ως μπάντα διασκευών με την ονομασία "Teenage Angst".

Από το 1995 με την είσοδο του  Δημήτρη, η μπάντα ξεκινά να συνθέτει δικά της τραγούδια δημιουργώντας έτσι τη δική της ταυτότητα. Την επόμενη χρονιά, ο Παντελής παίρνει τη θέση του ντράμερ και άνοιξαν συναυλίες καταξιωμένων συγκροτημάτων όπως NOFX και Joe Strummer and the Mescaleros. Ως "Teenage Angst", κυκλοφόρησαν από την Hitch-Hike Records ένα LP με τίτλο "When your life meets you".


Το 2004 ο Ανδρέας παίρνει θέση στο μπάσο και το συγκρότημα μετονομάστηκε σε "ςun, rain in life".  Οι ςun, rain in life είναι μια παρέα, που στην ουσία επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο για την ίδια αλλά και για τους συνανθρώπους της. Σε αυτή την επιθυμία, προστίθεται μια ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να κρατηθεί αυτή η παρέα ζωντανή και σιγά - σιγά, να αρχίσει να λαμβάνει υπόσταση μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων. Μια από αυτές τις δραστηριότητες, είναι και η μουσική τους. Το όνομα προέκυψε έπειτα από πρόταση του συγγραφέα και φίλου Ιωάννη Τσάτσαρη, στο έργο του οποίου στηρίζεται και η προαναφερόμενη δραστηριότητα.

Το 2009, ξεκίνησε η συνεργασία τους με την NumberNine Productions ηχογραφώντας το CD single "Senses" που περιλαμβάνει 5 νέα τραγούδια και κυκλοφορεί ως Digital Single.

To 2010 οι ςun, rain in life υποδέχονται ένα νέο μέλος, τον Γιώργο στην κιθάρα, διαμορφώνοντας έτσι τη σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος η οποία έχει ως εξής: Δημήτρης Γκιόρδας (φωνή, κιθάρα), Γιώργος Σκαλιώτης (κιθάρα), Ανδρέας Βάρσος (μπάσο, φωνητικά) και Παντελής Γκιόρδας (ντράμς). Από τότε έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχουν λάβει μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό του Jumpingfish για την ανάδειξη του support της συναυλίας των Bon Jovi στην Αθήνα (2011), όπου έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση. 

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για την μπάντα μπορείτε να βρείτε

http://www.numbernine.gr/index.php?p=2_9
https://www.facebook.com/sunraininlife
http://www.myspace.com/sunraininlife
http://www.reverbnation.com/sunraininlife
SENSES – PROMO VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=F5Dt9WOiD_s


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου