Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Ε.Μ.Ε.Ι.Σ τραγουδάμε» με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Λυκαβηττό 7 Ιουνίου 2013

 Η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης-Στήριξης «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» διοργανώνει συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο του Λυκαβηττού.
Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στηρίζοντας την προσπάθεια της νεοσυσταθείσας Εταιρίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ που στόχο έχει την πλήρη στήριξη (ιατρική & οικονομική) απόρων γυναικών με καρκίνο του μαστού θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια του παγκοσμίου και ελληνικού ρεπερτορίου, από το Χατζιδάκι και το Θεοδωράκη έως τον Puccini και το Lucio Dalla. Η Σόνια Θεοδωρίδου, με αφορμή αυτή τη συναυλία, στέλνει το μήνυμα πως Ίαση είναι η προσφορά και αλληλεγγύη των ανθρώπων απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Οι συντελεστές του έργου είναι: Σολίστ: Σόνια Θεοδωρίδου, σοπράνο Ορχήστρα: Orchestra Mobile Διεύθυνση Ορχήστρας: Θεόδωρος Ορφανίδης Συμμετοχή: Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo» Διεύθυνση Χορωδίας: Antony Ivanov Διάθεση εισιτηρίων: Στοά Πεσμαζόγλου, στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών, ΙΑΝΟΣ - Σταδίου 24 και ΕΣΗΕΑ - Ακαδημίας 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου