Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Χρ.Καρδαράς: «Όχι στην υποβάθμιση της ΔΟΥ Αιγάλεω»

Με επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρ.Καρδαράς ζητά την παραμονή των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού στην ΔΟΥ Αιγάλεω και την αναστολή της απόφασης του Υπουργείου για μεταφορά των τμημάτων αυτών στην Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος αναφέρει στην επιστολή του:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε και μάλιστα από επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΔΟΥ  την κατάργηση του τμήματος ελέγχου και  Δικαστικού της ΔΟΥ Αιγάλεω και την “μεταφορά” του στη ΔΟΥ Ελευσίνας . Θεωρούμε την συγκεκριμένη απόφαση βεβιασμένη, πρόχειρη και λανθασμένη αφού  η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων δύο μεγάλων Δήμων όπως οι Δήμοι Αιγάλεω και Χαϊδαρίου καθίσταται από προβληματική έως ανέφικτη αφού η μετάβαση στην Ελευσίνα ούτε εύκολη είναι ούτε βολική για τους ενδιαφερόμενους.
       Ο Δήμος Αιγάλεω δηλώνει την κάθετη αντίθεση του στην συγκεκριμένη απόφαση και σας καλεί να διορθώσετε την λανθασμένη επιλογή σας που μόνο προβλήματα δημιουργεί και θα ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους πολίτες, δύο εκ των  μεγαλύτερων Δήμων της Αττικής. Η παραμονή του τμήματος Ελέγχου και Δικαστικού στην ΔΟΥ Αιγάλεω κρίνεται ως απόλυτα επιβεβλημένη και δίκαιη και γι' αυτό Δήμος και πολίτες θα παλέψουμε με κάθε μέσο για  την άρση της επιχειρούμενης αδικίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου