Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μπάσκετ: Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα γυναικών Δάφνης Δαφνίου!


Φιέστα ανόδου χθες το βράδυ στο "Χρ. Αγγουράκης" για τις "πράσινες", όπου παρουσία 300 περίπου φιλάθλων επικράτησαν με 44-30 επί του Φ.Ο. Τούφας και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Γ ΕΣΚΑ. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε υψηλή κριτική, μιας και ήταν τόσο μεγάλη η διάφορα κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες, που τίποτε δεν μπορούσε να χαλάσει την εορταστική βραδιά που ετοίμασαν οι άνθρωποι της Δάφνης.

Για την ιστορία, τα δεκάλεπτα ήταν 16-6, 22-16, 37-25 & 44-30. Αγωνίστηκαν όλες  ο παίκτριες του Βασίλη Μαρίνου, όμως το "κλου" της βραδιάς ήταν η συμμετοχή στον αγώνα για δυο λεπτά της αρχηγού της Δάφνης Εύης Μπέλα, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!!! Σε αυτα τα δυο λεπτά, η Μπέλα πρόλαβε να δώσει και μια ασίστ (!) και αποχώρησε καταχειροκροτούμενη από όλο το γήπεδο!  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στους 20 συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος οι αθλήτριες του Βασίλη Μαρίνου πέτυχαν 19 νίκες και μόλις μία ήττα, ενώ  είχαν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος !!! Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση της ομάδας είχε ετοιμάσει μια μικρή τελετή προς τιμή των κοριτσιών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που εξελίχθηκε σε ξέφρενο πάρτυ, με απονομές μεταλλίων και κυπέλλου, σαμπάνιες και πλούσια εδέσματα. Με την παρουσία τους τίμησαν την Δάφνη Δαφνίου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ, παλιοί παράγοντες και προπονητές της ομάδας, αλλά και παλαίμαχοι, που ο καθένας έχει γράψει την δική του ιστορία στους πράσινους και έχει προσφέρει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του μπάσκετ στην πόλη μας.
 Η Δάφνη λοιπόν επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ και αρχίζει άμεσα από τους υπεύθυνους της ομάδας ο σχεδιασμός για μια εξίσου επιτυχημένη πορεία και, γιατί όχι, μια ακόμα άνοδο!
Τελική Βαθμολογία
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 39
ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 38
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 34  
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 34  
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 31  
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 30  
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ 27  
ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 24  
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ. 23  
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 22  
Ζ.Α.Ο.Ν. 21  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου