Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αγώνας μπάσκετ «All Star» Δήμου Χαϊδαρίου για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Με μεγάλη συμμετοχή ομάδων άρχισαν οι προκριματικοί του «1ου Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου για τα δημοτικά σχολεία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών.

Σκοπός του τουρνουά είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη στήριξη 600 οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα από τον Δήμο Χαϊδαρίου. Η προσπάθεια
αυτή κερδίζει καθημερινά υποστηρικτές. Την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους στο Τουρνουά εκφράζουν και πολλοί επίλεκτοι αθλητές του μπάσκετ που προσφέρθηκαν να δώσουν το παρόν σε έναν ξεχωριστό αγώνα «All Star».

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 24 Απριλίου 2013, θα αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του μπάσκετ. Αντί για εισιτήριο λοιπόν ζητάμε οι θεατές να φέρουν τρόφιμα (λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα εβαπορέ κλπ) και είδη καθημερινής ανάγκης που θα μοιραστούν σε ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου