Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

DANCE TEASER SESSIONS BY SPORTVIEW & CSACTIVITIES


7 & 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Οι SPORTVIEW & CSACTIVITIES παρουσιάζουν:

Το 1ο DANCE TEASER WORKSHOP


ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΑΡΕΑΣ!!!

Αφού φάγαμε, ήπιαμε και ξενυχτήσαμε, είπαμε να εγκαινιάσουμε το 1ο event του χρόνου με χορευτικές διαθέσεις και νέες τάσεις.
Άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσης σε τεχνικές χορού, ελάτε να χορογραφήσουμε όλοι μαζί για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.... Τη δική μας χορογραφία!!!
7/2 Πέμπτη το απόγευμα από τις 19:00 και 9/2 Σάββατο από τις 11:00 θα μπορούμε να σας μυήσουμε στις τεχνικές του χορού και μαζί να κάνουμε πράξη μία όμορφη εικόνα & συναίσθημα.... Τον Χορό!!

Η μουσική, μαζί με την καλή διάθεση και την κίνηση θα μας δώσουν την μοναδική ευκαιρία να χορέψουμε σε ένα χαλαρό πλαίσιο συνεργασίας και θα μας εισάγουν στα πρώτα βήματα του χορού ως μέσου έκφρασης και εξωτερίκευσης των συναισθημάτων.

Τα τμήματα θα είναι ωριαία και με ελάχιστο κόστος 5Ευρώ ανά άτομο. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων. Τα τμήματα και οι ώρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά σε επόμενη αλληλογραφία και στα κάτωθι γκρουπ – σελίδες, καθώς και στα site των εταιρειών :

https://www.facebook.com/Studio.Sportview
https://www.facebook.com/csactivities.gr?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/224108597637181/

Κάνε την άθληση τρόπο και ζωής & διασκέδασης

Τηλ. Επ/νιας : 210/8065842 – 6947/864426 – 6937/390857


Θεματικές ενότητες 2ημέρου :

-    Μοντέρνος Χορός στο έδαφος
Οι κινήσεις επικεντρώνονται στην επαφή του σώματος με το έδαφος . Παίζουμε με την δυναμική της βαρύτητας και μαθαίνουμε στο σώμα μας να πέφτει και να σηκώνεται με αρμονία και σιγουριά.
-    Jam Circle (Ξεφαντώνω στον κύκλο)
Φτιάχνουμε έναν χορευτικό κύκλο και ο καθένας μας ξεχωριστά ή σε ζευγάρια μπαίνουμε στον κύκλο και δίνουμε τον καλύτερο και πιο αυθόρμητο χορευτικό εαυτό μας
-    Χορεύουμε σε ζευγάρια
Εστιάζουμε στις δυνατότητες και την ενέργεια και των δύο. Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο χορευτικό αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου