Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ στο ΝΟΤΑΝΟΤΑ

Παρασκευή – Σάββατο 11 και 12 Ιανουαρίου 2013
Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις καλλιτεχνών που βρίσκονται χρόνια στο μουσικό προσκήνιο υπηρετώντας την μουσική, το ΝοταΝοτα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να διασκεδάσει,  απολαμβάνοντας ήχο και ατμόσφαιρα στον μικρό ζεστό χώρο που διαθέτει.
ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ στη Νέα Ζωή

Στην παρέα μας αυτό το Σαββάτο ο Δημήτρης Νικόπουλος : τραγούδι, Πάνος Αλαφούζος : κιθάρα, τραγούδι, Γιώργος Κλαουδιάνης : πλήκτρα.
Μέσα σε κλίμα παρεΐστικο, ο Δημήτρης και ο Πάνος θα μας πάνε νότα νότα στα μονοπάτια της έντεχνης μουσικής. Ο Δημήτρης Νικόπουλος θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της  λαϊκής μουσικής με μια σύγχρονη μουσική διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Τραγούδια που ακούστηκαν από καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται από το κοινό θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο ΝΟΤΑΝΟΤΑ Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 .



Λίγα λόγια για τους μουσικούς.
Δημήτρης Νικόπουλος : τραγούδι. Ασχολείται επαγγελματικά με το λαϊκό τραγούδι καινούριο και πιο παλιό εδώ και 3 χρόνια και έχει τραγουδήσει σε μικρά μπουζούκια και μπάρ ενώ πέρυσι διατηρούσε μαγαζί με ζωντανή μουσική και φαγητό στου Ψυρρή. 
Πάνος Αλαφούζος : κιθάρα, έντεχνο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική για μια δεκαετία και τον τελευταίο χρόνο τραγουδούσε σε μπάρ της Χαλκίδας.
Γιώργος Κλαουδιάνης : πλήκτρα. Πτυχιούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών.

Ημερομηνία: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου  & Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013
Είδος εκδήλωσης: Live
Είδος μουσικής:    Έντεχνολαϊκό – Λαϊκό 
Χώρος: ΝοταΝοτα
Διεύθυνση: Πεισιστράτου 25, Νέα Ζωή – Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210 5710304
Ανοιχτά από : 21:00
Εισοδος: Ελεύθερη
Μπύρα - κρασί 4 ευρώ

Χορηγοί επικοινωνίας: Mousikorama, nlpradio.gr, dasprint, e-orfeas, pitsounicity.gr, tranzistoraki.gr, tralala.gr, palo.gr, Δυτικός Λόγος, Παλμός Δυτικής Αθήνας (εφημερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου