Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών της Εκτελεστικής επιτροπής του ΑΣΔΑ



Ομόφωνη επανεκλογή του Ανδρέα Μποζίκα στην Προεδρία του ΑΣΔΑ
Υπό την προεδρία του κ. Θεόδωρου Αρβανίτη, μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΔΑ και εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, συνεδρίασε την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη διετία 2013-2014.Μέσα σε κλίμα ενότητας ομόφωνα το Δ.Σ. του ΑΣΔΑ επανέλεξε στη θέση του Πρόεδρου τον κ. Ανδρέα Μποζίκα, του Αντιπροέδρου τον κ. Νίκο Παναγιωτάτο και των μελών της Ε.Ε. τους κ.κ. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Δυτικής Αθήνας και πρώην Πρόεδροι του ΑΣΔΑ και δήλωσαν:

 
Μποζίκας Ανδρέας – Πρόεδρος ΑΣΔΑ
«Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους της Δ. Αθήνας, τους πρώην Προέδρους του ΑΣΔΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και τα Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα προσωπικά αλλά και στον Αντιπρόεδρο Νικο Παναγιωτάτο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα.
Τα προηγούμενα χρόνια ο ΑΣΔΑ πέτυχε πολλά και ήταν ο θεσμός του καταξιώθηκε στη Δυτική Αθήνα με τις παρεμβάσεις, τους αγώνες και το έργο του. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, από την εκλογή μας στη Διοίκηση του Συνδέσμου δώσαμε μεγάλο βάρος  στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων του ΑΣΔΑ που επέτρεψε και τη μείωση της συνεισφοράς των Δήμων, την ένταξη του μεγάλου έργου της ΒΙΟΦΙΑΛ στο ΕΣΠΑ, την προστασία του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω και του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στις αναπτυξιακές και κυκλοφοριακές μελέτες για τη Δυτική Αθήνα που ήδη προχωρούν.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα».


Σαράντης Νίκος – Πρόεδρος Π.Ε.Δ.Α., Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
«Μαζί με τις ευχές μου σε όλους τους εργαζόμενους του ΑΣΔΑ θέλω να δηλώσω ότι αυτή τη δύσκολη χρονιά πρέπει όλοι στη Δυτική Αθήνα, και εμείς μαζί με τον ΑΣΔΑ, να διεκδικήσουμε όλα όσα μας  αναλογούν για την προστασία του περιβάλλοντος, την στήριξη όσων δοκιμάζονται από την κρίση, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Εύχομαι στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα αλλά και στο Δ.Σ. να πετύχουν το στόχο που όλοι βάλαμε και οι πολίτες απαιτούν».

Γιώργος Καπλάνης – Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας
«Ο ΑΣΔΑ είναι ένας θεσμός που πρώτα εμείς στη Δυτική Αθήνα δημιουργήσαμε. Ένας θεσμός που μέχρι τώρα πέτυχε και καταξιώθηκε στη Δυτική Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Η πορεία αυτή θέλουμε να συνεχιστεί με τη νέα Διοίκηση του ΑΣΔΑ και εμείς θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες και συναγωνιστές σε όσα διεκδικεί. Η ενότητά μας θα φέρει τα αποτελέσματα που οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχουν ανάγκη».


Χρήστος Καρδαράς – Δήμαρχος Αιγάλεω
Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα. Ο ΑΣΔΑ εκφράζει την ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Αθήνας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε την αναβάθμιση της περιοχής μας.


Ανδρέας Παχατουρίδης – Δήμαρχος Περιστερίου
«Μαζί με τις ευχές μου για Καλή Χρονιά σε όλους, εύχομαι στην Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα καλή επιτυχία.
Η νέα χρονιά μας βρίσκει όλους στην Δυτική Αθήνα μαζί με τον ΑΣΔΑ σαν μια δυνατή γροθιά να πετύχουμε ακόμη περισσότερα γιατί οι πολίτες το έχουν ανάγκη και εμείς υποχρέωση να πετύχουμε».

Θωμάς Κοτσαμπάς – Δήμαρχος Πετρούπολης
«Εύχομαι Καλή Χρονιά, καλή επιτυχία στη Διοίκηση του ΑΣΔΑ και στον πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα. Η σημερινή συγκυρία απαιτεί αγώνες, ώστε να πετύχουμε αυτά που οι κάτοικοι έχουν ανάγκη. Ο ΑΣΔΑ πρέπει να συμβάλει αγωνιστικά και διεκδικητικά για την επίτευξη των στόχων μας».


Δημήτρης Μαραβέλιας – Δήμαρχος Χαϊδαρίου
Εύχομαι στη νέα διοίκηση του ΑΣΔΑ καλή επιτυχία και προσωπικά στους Χαϊδαριώτες Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα και Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο.
Όλοι μαζί, με τον ΑΣΔΑ σήμερα, θα πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας αλλά και του Δήμου Χαϊδαρίου ιδιαίτερα.


Μπουραΐμης Δημήτρης – Δήμαρχος Φυλής
«Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα και στη Διοίκηση του Συνδέσμου για την επανεκλογή τους. Μαζί, ΑΣΔΑ και Δήμοι, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας.»

Μπιτούνης Παναγιώτης - Γενικός Γραμματέας ΑΣΔΑ
«Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο στην χώρα μας με πολλά προβλήματα που καθημερινά δημιουργούνται, κυρίως στους κατοίκους της περιοχής μας. Είναι καθήκον να  βοηθήσουμε στην αποτελεσματική λειτουργία της Αυτοδιοίκησης προς όφελος των κατοίκων στην απασχόληση, την κοινωνική συνοχή και την αναπτυξιακή προοπτική.
Στην ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΣΔΑ δημιουργείται η ευθύνη να συνεχίσει την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων για την επιτυχία των στόχων μας.
Καλή επιτυχία στον Πρόεδρο Ανδρέα Μποζίκα, Αντιπρόεδρο Νίκο Παναγιωτάτο και τα μέλη της Ε.Ε. Γιώργο Τόλη και Θεοδοσία Στίγκα.
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. στο πρόσωπό τους για την επόμενη διετία κατέδειξε την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία τους».


Μίχος Λάμπρος – πρώην Βουλευτής, πρώην Πρόεδρος ΑΣΔΑ και πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας
«Η κάλυψη της αναπτυξιακής υστέρησης της Δυτικής Αθήνας συγκριτικά με άλλες περισσότερες ευνοημένες περιοχές του Λεκανοπεδίου προϋποθέτει στέρεο σχεδιασμό και ξεκάθαρη πολιτική βούληση. Ο ΑΣΔΑ ιδρύθηκε και υπάρχει για αυτό τον μεγάλο σκοπό, τον οποίο υπηρετεί αποτελεσματικά. Η σημερινή Διοίκηση του ΑΣΔΑ πρέπει να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια των προηγούμενων ετών που καταξίωσαν τον ΑΣΔΑ ως το πολύτιμο εργαλείο που δημιουργήθηκε στη Δυτική Αθήνα και πέτυχε στο σκοπό του.»


Αρβανίτης Θεόδωρος – Αντιδήμαρχος Περιστερίου
«Εκφράζω τις ευχές μου για καλή χρονιά στους εργαζόμενους του ΑΣΔΑ και στη νέα Διοίκηση της οποίας η θητεία σήμερα ομόφωνα ανανεώθηκε για την επόμενη διετία. Ο ΑΣΔΑ είναι καταξιωμένος θεσμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Αθήνας και όλοι μας θα βοηθήσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους που όλοι έχουμε βάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου