Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

οι Bases @ nlpradio

"Πιστεύουμε ότι αυτοί που προσπαθούν καθημερινά και δεν το βάζουν κάτω παρά τις δυσκολίες θα έχουν καλύτερο μέλλον
 
nlpradio: Γεια σας παιδιά, καλώς ορίσατε στην παρέα του NLP! Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να μας πείτε, προκειμένου να μάθει και ο κόσμος που ενδεχομένως δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι Bases και πώς δημιουργήθηκαν;
Bases: Καλησπέρα και από εμάς και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Καταρχήν δημιουργηθήκαμε το 2009. Αρχικά οι τρείς μας Βασίλης Σαλαγιάννης (Φωνή-Μπάσο) , Στέλιος Λάρδης ( Φωνή-Κιθάρα) , Άκης Σιμόπουλος (Ντράμς) γνωριζόμαστε χρόνια απ’το σχολείο και δημιουργήσαμε τους BASES. Μαζί μας απ’το καλοκαίρι είναι ο Γιώργος Κακάνης (Κιθάρα) και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό.

nlpradio: Είστε σχετικά νέοι στο χώρο της μουσικής... Ξεκινήσατε τις πρώτες σας εμφανίσεις το 2009 κι έκτοτε έχετε μια πολύ ανοδική πορεία! Νιώθετε ικανοποιημένοι από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα; Υπάρχει κάτι που να σας ξενίζει στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η μουσική βιομηχανία στις μέρες μας;
Bases: Είμαστε ικανοποιημένοι απ’την πορεία μας αλλα ποτέ δεν σταματάμε να προσπαθούμε καθημερινά ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε. Όσο για την λειτουργεία της μουσικής βιομηχανίας το μόνο που πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει, να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε νέες μπάντες , νέους καλλιτέχνες γιάτι υπάρχουν πολύ σπουδαίοι μουσικοί και καλλιτέχνες στην χώρα μας.
nlpradio:Πολύ σημαντικό σε ένα συγκρότημα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των μελών. Εκτός από συνεργάτες, σίγουρα είστε και φίλοι. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία που υπάρχει πώς ξεπερνάτε τυχόν διαφορές που προκύπτουν ανάμεσά σας;

Bases: Πάντα υπάρχουν οι διαφωνίες και οι διαφορετικές απόψεις γιατί  είμαστε τέσσερις άνθρωποι και είναι πολύ λογικό. Είμαστε φίλοι χρόνια και πάντα αντιμετωπίζουμε το οτιδήποτε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στην μουσική μας και αυτό μας κάνει να μην διαταράσσεται ποτέ η ισορροπία της μπάντας.
 nlpradio: Σαν παρέα, εκτός της μουσικής, πώς σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο;


Bases: Ασχολούμαστε πολύ με την προώθηση της μπάντας σε διάφορα sites κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για την ενημέρωση μας με το τι γίνετε στον κόσμο . Να λέμε και την αλήθεια, πολλές φορές τον χρόνο αυτόν τον διαθέτουμε για να βλέπουμε διάφορες ταινίες που μας αρέσουν αρκετά σε όλους μας και να χαλαρώνουμε τον ελεύθερο μας χρόνο.
nlpradio: Πριν κάμποσο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο σας προσωπικό promo cd στην ουσία, το οποίο περιλαμβάνει οκτώ πολύ όμορφα τραγούδια. Ποια ήταν η πηγή έμπνευσή σας και με ποια κριτήρια επιλέξατε τα συγκεκριμένα τραγούδια?
Bases: Πριν περίπου έξι μήνες κυκλοφορήσαμε ένα promo cd με οχτώ κομμάτια. Τους στίχους και τη μουσική έχουμε γράψει οι ίδιοι. Το promo cd μας κυμαίνεται σε rock ύφος και όποιος επιθυμεί μπορεί να ακούσει όλα μας τα κομμάτια στο παρακάτω link:
http://www.youtube.com/user/BASESofficial/videos?sort=p&flow=grid&view=0
Όλα μας τα κομμάτια είναι μέσα από καταστάσεις που έχουμε ζήσει η’ ζούμε και προσπαθούμε να είναι στίχοι που θα αγγίξουν όλους όπως αγγίζουν εμάς.

nlpradio: Να περιμένουμε νέα δισκογραφική δουλειά?
Bases: Προετοιμάζουμε τον πρώτο μας επίσημο δίσκο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’αυτό . Είναι ένα στάδιο που μας αρέσει πολύ γιατί έχουμε όλοι μας ιδέες και πολύ όρεξη για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα και δουλεύουμε πάνω σ’αυτό. Ημερομηνία της κυκλοφορίας του δεν την γνωρίζουμε ακριβώς αλλά ελπίζουμε να γίνει μέσα στο 2013.
nlpradio: Καθημερινά όποια συζήτηση κι αν παρακολουθήσει κανείς, γίνεται λόγος για την οικονομική κρίση και την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε... Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω, είστε αισιόδοξοι για το μέλλον;
Bases: Πάντα πρέπει για οτιδήποτε μας συμβαίνει να είμαστε αισιόδοξοι γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και ευχόμαστε ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα για όλους μας.
nlpradio: Ως νεότεροι πώς κρίνετε την στάση των υπόλοιπων παιδιών της ηλικίας σας, των φίλων, των συνεργατών σας απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει;
Bases: Πάντα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης οποιαδήποτε κατάστασης. Πιστεύουμε ότι αυτοί που προσπαθούν καθημερινά και δεν το βάζουν κάτω παρά τις δυσκολίες θα έχουν καλύτερο μέλλον.
nlpradio: Αυτό τον καιρό οι "Bases" είναι αφοσιωμένοι κάπου; Εμφανίζεστε σε κάποια σκηνή;
Bases: Αυτό τον καιρό όπως προείπαμε παραπάνω είμαστε στην δημιουργία νέων κομματιών για να ολοκληρωθεί η πρώτη μας δισκογραφική δουλειά .Ταυτόχρονα βρισκόμαστε στο στούντιο κάνοντας συνεχώς πρόβες τόσο στα δικά μας τραγούδια όσο και σε διασκευές για να μπορούμε να ανανεωνόμαστε στις εμφανίσεις μας και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Οι επόμενες εμφανίσεις μας είναι :
 Κυριακή 13-1-2013  BAT CITY Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11 οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.
Πέμπτη 17-1-2013  PLAN B Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 348 οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

nlpradio: Πριν σας αποδεσμεύσω θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι η ευχή σας για το νέο έτος που έφτασε; Τι θέλετε να σας φέρει το 2013;
Bases: Πάνω απ’ όλα θέλουμε υγεία σ’ εμάς αλλά και σ’ όλο τον κόσμο και ελπίζουμε το νέο έτος να μας φέρει πολλές επιτυχίες σ’ αυτό που κάνουμε, με πολλά Live και ότι καλύτερο στον επίσημο δίσκο που ετοιμάζουμε.
nlpradio: Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν κοντά μας! Καλή επιτυχία εύχομαι σε ότι κι αν κάνετε!
Bases: Εμείς ευχαριστούμε και πάλι για την πρόσκληση , να ‘στε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου