Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Μηλιώκας & ETSI DE @ Mike’s Irish Bar απο 24 Νοεμβρίου 2012 κάθε Σάββατο



To Mike’s Irish Bar έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τον Γιάννη Μηλιώκα από τις 24 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. 


Ο Γιάννης Μηλιώκας συμπράττει με τους ETSI DE και μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς τους έχουν ετοιμάσει μια μοναδική μουσική παράσταση που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Ένα τρίωρο πρόγραμμα για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα “προκατασκευασμένα” μουσικά προγράμματα αυτής εδώ της πόλης.


Επίκαιρος όσο ποτέ, ο Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφει στις μουσικές σκηνές έχοντας για “όπλο” του την μεγάλη του προίκα στο ελληνικό ρεπερτόριο, την αγάπη του για την καλή μουσική, το μοναδικό του χιούμορ το οποίο έρχεται να “κουμπώσει” με τους ETSI DE. Από τις πρόβες κιόλας διαπιστώσαμε ότι αυτό το σχήμα είναι διαφορετικό. Γιατί; Επειδή είναι αυθεντικό, με μοναδικό του σκοπό να περνάει ο κόσμος καλά και να συμμετέχει και ο ίδιος.

Η μεγάλη έκπληξη για το κοινό του Mikes αλλά και του ίδιου του Γιάννη Μηλιώκα; Ένα ωριαίο λαϊκό πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Μηλιώκας και οι ETSI DE ειδικά αφιερωμένο στο καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Εσείς, πότε θα έρθετε να διασκεδάσετε μαζί μας;
Σας περιμένουμε!

Καλλιτεχνική επιμέλεια:
On the Road Live Productions

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εναρξη: 24 Νοεμβρίου 2012
Ημέρες Παράστασης: κάθε Σάββατο

Ώρα προσέλευσης: 22:00 

Τιμή εισιτηρίου: 12€ με μπύρα ή κρασί, Φοιτητικό εισιτήριο: 10€

Mike’s Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Mail: mikesirishbar@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου