Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 "STAGE25" ΑΘΗΝΑ

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).
   Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικο ύς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

   Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…
   Την 1η Δεκεμβρίου 2012, ο Βασίλης Καζούλλης θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό uplugged πρόγραμμα στη μουσική σκηνή Stage 25, στο Περιστέρι (Αθήνα, Αισχύλου 25, τηλ. κρατήσεων: 210 5714785), στο οποίο οι επιτυχίες του, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα λιμάνια της ελληνικής μουσικής παράδοσης, υπό τους ήχους της ακουστικής κιθάρας του Βασίλη και των πνευστών των Άνδεων. Παρέα του θα είναι δύο από τους παλαιότερους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Πικέας (μπασο) και ο Alejandro Diaz (κρουστά, έγχορδα και πνευστά λατινικής Αμερικής).
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

Stage 25, Αισχύλου 25 – Περιστέρι
Τηλ. κρατήσεων: 2105714785 / 6932733386

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου