Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Νοέμβριος στο Stage 25 - ΤΑ EVENTS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Tο νέο πρόγραμμα του Stage 25, της δυτικής σκηνής της Αθήνας, είναι εδώ, με πολλά και αξιόλογα act για το φετινό Νοέμβριο.
Τις Παρασκευές και τα Σάββατα του μήνα, καταξιωμένοι έντεχνοι και εναλλακτικοί καλλιτέχνες όπως ο Οδυσσέας Τσάκαλος, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ερωφίλη και ο Γιώργος Περαντάκος από το Τρίφωνο, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, η Joanna Drigo, οι αξιόλογοι νέοι τραγουδοποιοί Σταμάτης Μορφονιός και Ηλίας Βαμβακούσης, αλλά και τα κορυφαία alternative act Penny and the Swingin’ Cats, Flybywire, Lego και Melios Balkana Mama, συνθέτουν την πολύχρωμη και ολοζώντανη μουσική εικόνα της σκηνής του Stage 25! Και βέβαια, τις Πέμπτες, στη σειρά “Weekday Originals”, ήχοι Blues και Funk, με μπάντες “καθαρής μουσικής” όπως οι Daddy’s Work Blues Band και οι Jammin’ Funkers να κάνουν την καλύτερη δυνατή αρχή!
Παράλληλα με την καλή μουσική που σταθερά φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό, η διεύθυνση του Stage 25 σε συνεννόηση με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται, προτείνει για όλους εσάς τις καλύτερες δυνατές τιμές στο εισιτήριο και το ποτό, ώστε να δίνουμε όλοι απροβλημάτιστα το παρών, σε όλη τη φετινή σεζόν!

Όλο το Νοέμβριο, η καλύτερη live μουσική θα συμβαίνει εδώ, στη δυτική σκηνή της Αθήνας, στο ολοκαίνουριο πρόγραμμα του Stage 25.

ΤΑ EVENTS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Weekday Originals – Day 1
- Daddy’s Work Blues Band

Season opening, ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012
LEGO

Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Flybywire support: Ηλύθια Πεδία

Ώρα έναρξης 22:30, γενική είσοδος 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου