Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εκδόσεις Cambia -παρουσίαση βιβλίων


Οι μουσικές Εκδόσεις Cambia σας προσκαλούν  στην παρουσίαση βιβλίων της τη Δευτέρα 5/11/2012 στις 6:00 μμ στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα) 

Τα νέα βιβλία που θα παρουσιαστούν θα αγαπηθούν πολύ από καθηγητές και παιδιά!
Μέρος του βιβλίου, «Μουσικές ιστορίες για πιάνο» που περιέχει κομμάτια από τη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Βαρσαμάκη θα παρουσιάσει ο ίδιος ζωντανά στο πιάνο. Ένα βιβλίο εξαιρετικά
εύχρηστο για τους καθηγητές του πιάνου που προσφέρει τη δυνατότητα διάνθισης του ρεπερτορίου με ευχάριστα σύγχρονα ακούσματα ενισχύοντας παράλληλα την τεχνική εκπαίδευση των μαθητών.
Το βιβλίο της «Τραγούδια τραγουδάκια, παιχνίδια παιχνιδάκια» που είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών θα παρουσιάσει η Μαρία Μιχαλοπούλου με τη χορωδία της. Το έργο βασίζεται στο σύστημα ORFF που προσφέρει ομαδικές δραστηριότητες για τα παιδιά επάνω σε παραδοσιακές ελληνικές μελωδίες. Οι μικροί μουσικοί χρησιμοποιώντας οργανάκια ORFF και τραγουδώντας θα μας διασκεδάσουν, ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μας εξηγήσει τον τρόπο χρήσης του βιβλίου από τους δασκάλους. Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια νηπιαγωγών, δασκάλων δημοτικών σχολείων και εκπαιδευτικών.
   
Ακολουθήστε μας στο υπέροχο μουσικό ταξίδι των Εκδόσεων Cambia ...!
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου