Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι Ορίζοντες στον nlpradio



" Μας αρέσει να είμαστε ένα με τον κόσμο και να περνάμε καλά μαζί του"
 
1.    Καλωσορίζουμε τους Ορίζοντες και το Γιάννη Βλασερό. Ποιοί είναι οι Ορίζοντες;
-    Καλώς σας βρήκαμε. Οι Ορίζοντες ξεκίνησαν το 2003. Αρχικά ο Γιάννης Βλασερός και ο Χρήστος Στεργίου και σήμερα απαρτίζονται, εκτός από το Γιάννη (φωνητικά) και το Χρήστο (κιθάρα), στα drums είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, στο μπάσο ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, κιθάρα και δεύτερη φωνή ο Μπάμπης Μερκούρης και δεύτερη φωνητική η Χριστίνα Πανούση.


2.    Αυτή την περίοδο κυκλοφορείτε ένα αγγλόφωνο τραγούδι το “Loving you is easy”.
-    Nαι, το τραγούδι αυτό κέρδισε το βραβείο κοινού το 2010 στο διαγωνισμό «48 ΗOUR PROJECT” και ξεκινήσαμε την κυκλοφορία του έχοντας πλέον τα δικαιώματα εμείς πριν 2 βδομάδες.


3.    Θα συμπεριλαμβάνεται σε κάποια νέα δισκογραφία σας;
-    Ναι, αυτό το τραγούδι μαζί με νέο υλικό θα συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη δισκογραφία μας που θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου.


4.    Έχετε εμφανιστεί σε αρκετούς γνωστούς χώρους στην Αθήνα και με μεγάλη επιτυχία.Αυτό οφείλεται...;
-    Στην αγάπη μας γι’αυτό που κάνουμε, στο να παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα με ελληνόφωνα και αγγλόφωνα covers, τραγούδια που αγαπάμε και έχουμε ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια συν τις δικές μας επιτυχίες και φυσικά να είμαστε ένα με τον κόσμο, να περνάμε καλά μαζί του και να ακούμε μόνο θετικά σχόλια.


5.    Έχετε προγραμματισμένες εμφανίσεις;

-    Ναι και ξεκινάμε από τέλη Απριλίου, αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στο studio στην ολοκλήρωση της δισκογραφικής μας δουλειάς και ανανέωσης του playlist μας στα live. Σίγουρα θα ενημερωθείτε και από τα επίσημα δελτία τύπου μόλις δημοσιευτούν.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από τα επίσημα links μας
www.myspace.com/bandblazers
www.facebook.com/pages/Giannes-Blaseros-Orizontes/109802522394659


Παιδιά σας ευχαριστώ που είσασταν μαζί μας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα μόλις ολοκληρωθεί και η νέα σας κυκλοφορία. Εμείς από το ραδιόφωνό μας μπορείτε να απολαύσετε το “Loving you is easy” και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου