Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι ASTRIAL NOUVELLE στο NLP RADIO

 " Tο πως συναντιούνται όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους ,δεν είναι τυχαίο .Υπάρχει κάτι που μας ωθεί στις επιλογές μας, ένα αστρικό πλάνο αν θέλετε. ASTRIAL NOUVELLE βιώνουν όλοι, και την εμπειρία αυτή μοιραζόμαστε με το κόσμο"
1.Kαλοσωρίζουμε τους ASTRIAL NOUVELLE  στο NLP RADIO. Καταρχάς πείτε μας λίγα λόγια για εσάς να σας γνωρίσουμε καλύτερα.
Γεια σας απο Astrial Nouvelle σε εσάς και τους ακροατές σας. Να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να προβάλουμε τη δουλειά μας μέσω της εκπομπής σας. Οι Astrial είμαστε ένα Alternative/Hard Rock σχήμα που ξεκίνησε τη πορεία του σαν Live συγκρότημα το 2009. Στα τέλη του 2010 κάναμε τη πρώτη μας απόπειρα για δισκογραφία και τώρα μέσα στο 2012 ετοιμαζόμαστε να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας LP. Είμαστε 1 τετραμελές μουσικό σύνολο ,είναι ο Γιάννης Ζαφείρης τραγούδι , ο Κώστας Ράθωσης κιθάρα, ο Alfonso Nuzzolo μπάσο και ο Γιώργος Ζουμπουρλής στα Drums.
2.Το όνομα ASTRIAL NOUVELLE πως προέκυψε?
ASTRIAL NOUVELLE είναι η αστρική νούβελα.Η ιστορία πού ειπώθηκε από το σύμπαν για να επιτευχθεί η γνωριμία των μελών της μπάντας με σχεδόν εξωπραγματικές συμπτώσεις που μόνο ως αστρικές θα τις χαρακτηρίζαμε. Άλλωστε το πως συναντιούνται όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους ,δεν είναι τυχαίο .Υπάρχει κάτι που μας ωθεί στις επιλογές μας, ένα αστρικό πλάνο αν θέλετε .ASTRIAL NOUVELLE βιώνουν όλοι, και την εμπειρία αυτή μοιραζόμαστε με το κόσμο.
3.Εχετε κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια παλαιότερα? Από ότι γνωρίζω ετοιμάζετε μια νέα δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει πότε?
Τον φθινόπωρο  του 2010 κυκλοφόρησε το Demo μας με τίτλο MODE : ROCK ACES το όποιο αποτελείται από τρεις δίκες μας συνθέσεις  , κατά σειρά’ : Does Dad Know, Rock Aces, και το Girl Next Door το οποίο είναι το τραγούδι που προωθείται αυτήν την στιγμή στα ΜΜΕ. Την νέα δισκογραφική δουλειά’ μας  υπολογίζουμε να είναι έτοιμη   το φθινόπωρο.

4.Θέλατε να μας πείτε λίγα λόγια για την προετοιμασία αυτή? Τι να περιμένουμε απο την κυκλοφορία αυτή?
Δεν μπορούμε να σας πούμε πολλά για αυτό το θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δίσκος θα περιέχει 9 original tracks. Άξιο αναφοράς είναι ότι το κάθε ένα από αυτά μοναδικό και στο σύνολο τους ένα ομοιογενές έργο και όχι όπως λέμε αστειευόμενοι μεταξύ μας «ένα τσουβάλι μουσική». Θα έχει τη μορφή ενός ολοκληρωμένου Project από το 1 δευτερόλεπτο  μέχρι τη τελευταία νότα.
5.Εχετε κάνει αρκετές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, είστε ευχαριστημένοι από το κόσμο και από την όλη προσπάθεια της δουλειάς σας, έχετε αποζημιωθεί από το κοινό σας?
Για μία ανερχόμενη μπάντα όπως εμείς αποζημίωση είναι μεγάλη κουβέντα. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ανταποκρίνεται ο κόσμος απέναντι στη μουσική μας . Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε το κοινό να διασκεδάζει με τη ψυχή του ακούγοντας τραγούδια άγνωστα προς αυτούς τα οποία είναι δικά μας. Λέγοντας αυτό θα ήθελα να υπογραμμίσω πως το playlist μας αποτελείτε κατά 70% από original κομμάτια.
6. Που μπορεί κάποιος να σας δει αυτή την περίοδο και να ενημερώνεται για εσάς?
Λόγο των ηχογραφήσεων για την καινούργια δισκογραφική δουλειά μας έχουμε απομακρυνθεί   από την σκηνές τον τελευταίο καιρό. Βέβαια σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι να γίνουν κάποιες ζωντανές εμφανίσεις . Μπορείτε να ενημερωθείτε για ότι αφόρα την μπάντα μας από την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/pages/Astrial-Nouvelle/102687739817239  όπως και από το profile http://www.facebook.com/astrial.nouvelle  , αλλά και από το My Space στο link http://www.myspace.com/astrialnouvelle .
7.Η σχέση σας με το διαδίκτυο? Πιστεύετε ότι σας έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα ? Ασχολείστε συχνά ?
Με το διαδίκτυο μιας και μιλάμε για σχέσεις είμαστε πολύ καλοί φίλοι . Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ . Τις περισσότερες εμφανίσεις μας τις έχουμε οργανώσει και προωθήσει μέσω του διαδικτύου, πολλές φορές και από την μια ημέρα στην άλλη. Το διαδίκτυο σήμερα προσφέρει πάρα πολλά εργαλεία στους ανερχόμενους καλλιτέχνες, όρεξη να χεις να ψάχνεις .
8. Εχετε κάποιο όνειρο ή στόχο στο μέλλον για εκτός Ελλάδος? Κάποια συνεργασία ίσως και εδώ με κάποιον καλλιτέχνη του εξωτερικού?
Υπάρχουν ήδη προτάσεις για κάποιες εμφανίσεις εκτός Ελλάδος .Φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα μπορούσε να προωθήσει τη πορεία των Astrial Nouvelle.  Με χαρά μας θα συνεργαστούμε με κάποια ονόματα ώστε να έχουμε ευκαιρία για μεγαλύτερη απήχηση.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας .
Εμείς σας ευχαριστούμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου