Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αντώνης Μιτζέλος & Salina στο ELIART

Αντώνης ΜΙΤΖΕΛΟΣ & η SALINA επιστρέφουν στο ELIART!
Μαζί τους η Ευτυχία Φαναριώτη


SPRING CONTRAST
Σάββατο, 3-10-17-24-31 Μαρτίου 2012

“ Όσο πιο μεγάλη είναι η απόκλιση ανάμεσα στα φωτεινά και τα σκιερά μέρη μιας εικόνας, τόσο πιο υψηλό θα είναι το contrast. “
{Contrast ratio - Wikipedia}

Με ένα νέο-ανανεωμένο πρόγραμμα ο Αντώνης Μιτζέλος και η SALINA ανταμώνουν ξανά,  στη σκηνή του ELIART σε ένα ανοιξιάτικο μουσικό contrast.
Με αφορμή τις πετυχημένες βραδιές που μας πρόσφεραν τόσο γενναιόδωρα  οι δύο καλλιτέχνες τον Ιανουάριο, το ELIART τους προσκαλεί ξανά για 5 βραδιές (Σάββατα Μαρτίου), αυτή τη φορά με φόντο τις μυρωδιές και τα χρώματα της άνοιξης.
Στις νέες αυτές εμφανίσεις ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη γίνεται ένα με τους δύο καλλιτέχνες και εμπλουτίζει με την φωνή, την παρουσία της και κάποια «απρόσμενα»  τραγούδια το πρόγραμμα …και το contrast.
Ο Αντώνης Μιτζέλος με τα δικά του γνωστά, κλασσικά πια, τραγούδια (Με το ίδιο μακό-  Φύλακας  Άγγελος - Πόσο σε θέλω κ.α) και  η Salina με τα δικά της καινούργια τραγούδια  που χαρακτηρίζονται από τον ηλεκτρονικό - ροκ ήχο και παλμό, μαζί με την ''επίσημη καλεσμένη'' τους την Ευτυχία Φαναριώτη συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό μουσικό contrast , σε ένα πρόγραμμα όπου οι μπαλάντες και οι ροκ παλμοί οδηγούν σε ένα ξέφρενο party που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε... λαϊκό γλέντι!
Η Ευτυχία Φαναριώτη που εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο έχει μια εξαιρετική ερμηνευτική μουσική ικανότητα, ερμηνεύει με άνεση και ακρίβεια από άριες μέχρι ρεμπέτικο και ανεβάζει (στο Β’ Μέρος)  το contrast και τη διάθεση στα ύψη.

Ο Α.Μιτζέλος θα τραγουδήσει τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που έχει γράψει σαν συνθέτης για άλλους ερμηνευτές (Με το ίδιο μακό-  Φύλακας ‘Αγγελος - Πόσο σε θέλω κ.α) ενώ στα οργανικά του κομμάτια θα μας ''οδηγήσει'' με την κιθάρα του σε τόπους μαγικούς. Επίσης,  θα παρουσιάσει και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια, που ακόμα δεν έχουν ηχογραφηθεί και που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για τον νέο του δίσκο.

Η Salina, με την σαγηνευτική, αισθαντική φωνή της, υπόσχεται ερμηνείες με ηλεκτρονικό - ροκ ήχο και παλμό, αλλά και μελωδικές μπαλάντες, με μουσικές και στίχους από τους δύο προσωπικούς της δίσκους που της χάρισαν φίλοι (όπως: Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μιτζέλος, Στέφανος Κορκολής, τραγούδια όπως Πονάει η αγάπη - Μπορώ-Θα στην δώσω την καρδιά μου κ.α) αλλά που έγραψε και η ίδια, όπως επίσης και διασκευές που αγάπησε στην πορεία.


Μαζί τους μια ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς και συνεργάτες:
Κατερίνα Τεπελένη: βιολί
Κωστής Πυρένης: κιθάρα-τραγούδι
Σταύρος Van der Wilt: πιάνο - πλήκτρα
Νίκος Μάρκου: κοντραμπάσο
Στέλιος Παύλου: κρουστά

Ανδρέας Αριστοτέλους: κείμενα
Γιάννης Κλειδέρης: σκηνοθετική επιμέλεια
Δημήτρης Χωριανόπουλος: επιμέλεια ήχου

Είσοδος με ποτό: 12 ευρώ (κρασί,μπύρα,αναψυκτικό).
Ωρα έναρξης 23.30


ELIART
Κωνσταν/πόλεως 127,  Βοτανικός
*Μετρό Κεραμεικός
Τηλ.: 210 34 77 677



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου