Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205



Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205 για το πρώτο μεγάλο πάρτυ της νέας χρονιάς και εγκαινιάζουν τη συναυλιακή σεζόν 2012, ακριβώς όπως πρέπει:  με αισιοδοξία και κέφι.

Μια – ακόμα! – συναυλιακή γιορτή  α λα Locomondo,  όπου ο κόσμος και το συγκρότημα γίνονται ένα, με full band επί σκηνής να ξεσηκώνει τα πλήθη με τον τρόπο που η μουσική κολεκτίβα όχι μόνο γνωρίζει, αλλά αποδεικνύει κάθε φορά.

Φρέσκοι από την εμφάνισή τους στο ιστορικό κλαμπ του Βερολίνου SO36 τον Νοέμβριο, ένα live που συγκέντρωσε πάνω από 700 θεατές, και μετά την επιτυχία του βινυλίου «Locomondo… Best Of»,  έρχονται με περισσότερη ανυπομονησία από ποτέ να ξανασυναντηθούν με τους έλληνες θαυμαστές τους, σε μια βραδιά που αναμένεται να ιδρώσουμε χοροπηδώντας μαζί με την μπάντα. Άλλωστε, η ιδιαίτερη σχέση που έχουν αποκτήσει με το ελληνικό κοινό, αποτυπώθηκε τη χρονιά που φεύγει με την απονομή χρυσού δίσκου τον Δεκέμβριο και την ταυτόχρονη παρουσίαση του DVD Live@Petroupolis, ενθύμιο μιας βραδιάς με μαγική ατμόσφαιρα.  

Όπως θα είναι, εννοείται, και αυτή της 14ης Ιανουαρίου.

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στα σημεία: 123merch.gr,  ticketarena.gr
Και στο  Ticket House, Πανεπιστημίου 42
Προπώληση: 12 €/ Είσοδος: 15 €

ΠΡΟΣΟΧΗ: H TIMH ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ TICKET ARENA ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ!

Πληροφορίες : www.locomondo.gr
    
Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά,  Γιώργος Φραγκέλης- υπεύθυνος ήχου.

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου