Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Disco Barbarella pres. Grand Opening & Anniversary Party


Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες!!! Η disco barbarella κάνει πραγματικότητα αυτό που σας υποσχέθηκε εδώ και καιρό, και επιστρέφει  όπως πάντα δυναμικά για να γιορτάσει μαζί σας την Χριστουγεννιάτικη περίοδο με ένα μεγαλειώδες αλλά και επετειακό party, κλείνοντας ακριβώς ένα χρόνο με τις πιο πετυχημένες και πολυσυζητημένες εκδηλώσεις!

Ένα γεγονός το οποίο αξίζει την συμμετοχή όλων, όχι μόνο για την παρουσίαση νέων εκπλήξεων για πρώτη φορά στα χρονικά, αλλά και για την μοναδική ευκαιρία να σμίξουμε γιορτάζοντας και χορεύοντας όλοι μαζί!

Στο επετειακό και μεγαλειώδες αυτό πάρτυ θα απολάυσουμε:
1) Κοπή τούρτας γενεθλίων για την γιορτή της αναβίωσης της disco barbarella και των τεσσάρων πάρτυ που έγιναν κατά την διάρκεια του έτους!

2) Διαγωνισμό χορού σε ''καρέκλες'' και ''γκιράπικα'', με τους νικητές να αναδεικνύονται με ψηφοφορία κοινού!!! Δώρο έκπληξη!

3) Απονομή 12 βραβείων έτους για νέους και παλαιούς DJ, μουσικούς παραγωγούς, και για....(έκπληξη, και αφορά το κοινό μας!!!)

4) Τον μοναδικό Petro Bratako στα ΜΚΙΙ, με μια έναρξη & ένα πρόγραμμα που θα ζήλευε και η τότε barbarella το '84!

5) Ξεχωριστά show αλα Michael Jackson & Boney M.!!!

Στα πλατώ θα είναι σύσσωμη όλη η ομάδα της disco barbarella!!         

Επίσης, ο αγαπητός σε όλους George Sagnier θα είναι μαζί μας στο πάρτυ, με ένα super set με τα αγαπημένα μας Italo και τις πιο χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του '80!! Ο Γιώργος Σανιέ, είναι ευρέως γνωστός απο την λατρεία του για τα italo από το 1984, με πολυετή εμπειρία και δημιουργίες στο ενεργητικό του (τηλεοπτικές εκπομπές ''Rewind', ραδιοφωνικός σταθμός Life, www.radioitalo.com), και τέλος με τις τωρινές μοναδικές βραδιές διασκέδασης που προσφέρει κάθε Σάββατο στο συν Αθηνά. Με τιμή δέχθηκε την πρόταση μας σήμερα το μεσημέρι, στην οποία λάβαμε υπόψη ΚΑΙ την δική σας προτροπή για την συμμετοχή του!

Έχοντας κατα νού τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κέντρου, οι τιμές θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα, ήτοι:

Είσοδος με ποτό: 10€
Φιάλη: 90€ (ανά 5 άτομα)

Τηλέφωνο για κρατήσεις τραπεζιών: 693 2652600, 694 6709603
(Θα εξυπηρετηθούν αυστηρά οι κρατήσεις με φιάλη, λόγω του μεγάλου αριθμού κρατήσεων & πληρότητας, σύμφωνα με το ιστορικό των προηγούμενων εκδηλώσεων)

Ισχύς κρατήσεων τραπεζιών: αυστηρά έως 23:30. Εάν υπάρξουν κενά τραπέζια πέραν της συγκεκριμένης ώρας θα αποδεσμεύονται, προς παραχώρηση σε εκείνους που εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην είσοδο του κέντρου.

Ώρα προσέλευσης: 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου