Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Hooverphonic


Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, μας επισκέπτεται τον Δεκέμβριο, για να μας βάλει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον dream pop & trip hop κόσμο του. Στις αποσκευές τους η νέα χαρισματική τραγουδίστρια Noemie Wolfs και ένα νέο album “Τhe Night Before” που έγινε αμέσως πλατινένιο στο Βέλγιο λίγο μετά την κυκλοφορία του.

Οι βέλγοι Hooverphonic αποτελούνται από τον Alex Callier, μπασίστα, κυρίως συνθέτη και παραγωγό, που είναι η κύρια μουσική δύναμη μαζί με τον κιθαρίστα Raymond Geerts και οι δύο προερχόμενοι από τη πόλη Sint-Niklaas. Στη μπάντα προστέθηκε  το 2009 η Noemie Wolfs στα φωνητικά που αντικατέστησε άξια την Geike Arnaert που από το 1997 μετά τη Lies Sardonius ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος!

Οι Hooverphonic από το 1997 έχουν μια σταθερή πορεία σε όλο τον κόσμο, από τότε που το τραγούδι '2 Wicky' επιλέχθηκε για τη ταινία 'Stealing Beauty' του Ιταλού σκηνοθέτη Bernardo Bertolucci. Η μουσική τους συνέχισε να ακούγεται σε ταινίες, τηλεοπτικά show και διαφημιστικά από τις ΗΠΑ, την Ισπανία μέχρι και την Ιαπωνία!


Με επιρροές από electropop, alternative, electronica και rock ανάμεσα σε πολλές ακόμα, οι Hooverphonic κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις υπέροχες μελωδίες τους και τα προσεγμένα γυναικεία φωνητικά που τους προσέδωσαν ένα μοναδικό σήμα. Μέσα στην 15ετή πορεία τους γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα και δε σταμάτησαν να μας χαρίζουν σπουδαία τραγούδια μέχρι και σήμερα. Όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε ανάμεσα στα άλλα, τραγούδια όπως τα “Mad About You”, “Eden”, “Inhaler”, “2 Wicky”, “Club Montepulciano”, “This Strange Effect”, “Sometimes”, “The Last Thing I Need Is You”, μέχρι και τα πιο πρόσφατα “Gentle Storm” και “The Night Before”.

Αυτό το μήνα οι Hooverphonic είναι υποψήφιοι και το φαβορί για τους τίτλους 'Hit of the year', 'Best Group' & 'Best Pop' στα βραβεία ΜΙΑ (Music Industry Awards στο Βέλγιο).

Από το ντεμπούτο τους “A New Stereophonic Sound Spectacular” το 1997, έως το τελευταίο έβδομο άλμπουμ “The Night Before” του 2010, το Βέλγικο τρίο έχει κατακτήσει τις καρδιές μας! Στη συναυλία τους θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο τους album αλλά και τις γνωστότερες επιτυχίες τους που τους έκαναν τόσο αγαπητούς.

Τραγούδια των Hooverphonic έχουν χρησιμοποιηθεί στα soundtrack των:
·        I Know What You Did Last Summer
·        Permanent Midnight
·        Stealing Beauty (Bernardo Bertolucci)
·        Entourage
·        I Still Know What You Did Last Summer
·        CSI: Crime Scene Investigation
·        Shades
·        This Strange Effect
·        La Femme Nikita (TV series)
·        Third Watch
·        Cold Case (TV series)
·        A Lot Like Love
·        Driven
·        Mile High (U.K. TV series)

www.hooverphonic.com

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30

Principal Club Theater – Thessaloniki, GR - Τel: 2310428088
www.principalclub.com

Τιμές εισιτηρίων:  Προπώληση: 25€, Ταμείο 30€
Πληροφορίες Για Δωρεάν Μεταφορά: 2310-428088
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House & www.ticketpro.gr

Με την υποστήριξη του:   
Republic 100.3

Principal Club Theater [Websites]
www.principalclub.com
www.myspace.com/principalclub
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου