Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Α. Πρωτοψάλτη - Ε. Ρεμπούτσικα/Μπαχάρι, Κανέλα και Γιορτή


Από 17 Δεκεμβρίου για δέκα παραστάσεις.


H Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια στη σκηνή του Παλλάς.

Τραγούδια από το χτες μέχρι το σήμερα, σ’ ένα πρόγραμμα ασυμβίβαστο που οδηγεί σε ένα ολόφωτο μονοπάτι που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει να περπατήσουμε, ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει  με το πάθος, τη  δύναμη, το συναίσθημα και την ευαισθησία του.

H Eυανθία με τις σπουδαίες συνθέσεις της και η 'Άλκηστις  με την αμάραντη φωνή της, ξαναγεννούν τα χαμένα μας συναισθήματα, σε απόλυτη επικοινωνία με το κοινό  ενώνουν την δύναμή τους, και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα μία άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ.

Μία φωνή , ένα βιολί και 7 υπέροχοι μουσικοί  μέσα από τον μαγικό κόσμο της τέχνης τους  θα γεμίσουν  την καρδιά μας, θα αγκαλιάσουν  τα όνειρά μας και θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην  Κωνσταντινούπολη, στην Αλεξάνδρεια και τα Βαλκάνια.

Με ήχο-χρώματα μοναδικά, με μελωδίες που διεισδύουν στα πιο βαθιά φύλλα της ψυχής. Μια παράσταση με τη φωνή της Άλκηστης να στροβιλίζεται αέρινα και συναισθηματικά  μέσα στον  εξαίσιο ήχο του βιολιού της Ευανθίας.


Ώρα έναρξης 9.00 μ.μμ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 60€, 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στα ταμεία του Παλλάς
CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και  στο www.tickethour.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου