Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011


Στιγμές
Tο συγκρότημα “Στιγμές” δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 1998 παίζοντας Ελληνικό Rock με Ελληνικό στίχο.Το ίδιο καλοκαίρι ηχογράφησαν το πρώτο τους Demo με τον τίτλο “Γυάλινα Δάκρυα” το οποίο περιείχε 5 τραγούδια της μπάντας χωρίς καμία διασκευή.

Το Demo στάλθηκε σε εταιρίες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς και είχε πολύ καλή ανταπόκριση.Παράλληλα με την βοήθεια των ζωντανών εμφανίσεων που έκαναν,παίζοντας σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους εκείνης της εποχής, όπως στη Μουσική Σκηνή Αθηνά, στο Club Woodstock, στο Camel Club και στο Hard Rock Club, το όνομα του συγκροτήματος άρχισε να το μαθαίνει ο κόσμος και γενικότερα ο χώρος της Ελληνικής Underground Rock σκηνής.

Η μπάντα συνέχισε να γράφει τραγούδια για να ηχογραφήσει το πρώτο CD, κατι που τελικά έγινε το καλοκαίρι του 2000.Το ντεμπούτο τους με τον τίτλο “Σταγόνες Γυάλινης Βροχής” κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2001 απο την εταιρία NMC Music και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Οι ζωντανές εμφανίσεις αυξήθηκαν και οι “Στιγμές” γίνονταν όλο και πιο γνωστοί στο ευρύτερο κοινό.Δυστυχώς όμως λόγω των πολλών προσωπικών υποχρεώσεων των μελών το συγκρότημα έπαψε να υπάρχει το καλοκαίρι του 2002.

Προς μεγάλη έκπληξη ακόμα και του ίδιου του συγκροτήματος, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν τραγούδια απο το CD και το όνομα “Στιγμές” έγινε ακόμα πιο γνωστό παρ’ ότι η μπάντα είχε διαλυθεί.

Στις αρχές του 2009 και αφού οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις το επέτρεπαν η μπάντα επανασυνδέθηκε και αμέσως μπήκε στη διαδικασία δημιουργίας νέων και πολλών τραγουδιών…σαν να μην είχε περάσει μια μέρα από το καλοκαίρι του 2002.Τον Σεπτέμβριο του 2009 ηχογράφησαν ενα Promo CD, με 3 τραγούδια, που αποτελεί προπομπό για το επόμενο album τους, του οποίου οι ηχογραφήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα.
Οι “Στιγμές”, είναι οι:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΣ – Φωνή, ακουστική κιθάρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΑΚΗΣ - Κιθάρα
ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ – Πλήκτρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΑΚΗΣ – Μπάσσο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - Τύμπανα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου