Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011


Δήμος Αναστασιάδης
Ο Δήμος Αναστασιάδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, όταν σε ηλικία 5 ετών ασχολείται με την εκμάθηση διαφόρων μουσικών οργάνων. Αργότερα, ο Δήμος, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το τραγούδι και δημιουργεί μαζί με φίλους το συγκρότημα «Δύτες του Χρόνου» πραγματοποιώντας συναυλίες σε τοπικό επίπεδο.
Παράλληλα με τα χρόνια του πανεπιστημίου στα οποία ο Δήμος δουλεύει τις συνθέσεις του και δημιουργεί τα δικά του ολοκληρωμένα κομμάτια, συμμετέχει στο «Dream Show 2» και ξεκινάει, έτσι, την επαγγελματική του πορεία.
Βγαίνοντας από το reality, ο Δήμος δέχεται πρόταση από το «Σταυρό του Νότου» στον οποίο εμφανιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία για 2 συνεχόμενα χρόνια.
Στα 2 αυτά χρόνια, έρχεται η γνωριμία του Δήμου με την People Entertainment Group, η οποία του ανοίγει την πόρτα στη δισκογραφία. Σήμερα, και μετά από σκληρή δουλειά, ο Δήμος, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του δουλειά από την Warner Music, με τίτλο «3 λάθη» από την οποία ήδη έχει ξεχωρίσει το κομμάτι «Εσύ», καθώς και οι συνεργασίες του Δήμου με τον Θάνο Παπανικολάου, τον Γιάννη “Μπαχ” Σπυρόπουλο, και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου