Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011


Γιώργος Σαμπάνης
 Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας πολύ γνωστός πρωταθλητής του στίβου (στα 100μ) με 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια και πολλές άλλες διακρίσεις. Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν ο Δρομέας των Ολυμπιακών πόλεων. Παράλληλα με τον στίβο, ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια με την μουσική κι έχει σπουδάσει κιθάρα. Μάλιστα, έχει κερδίσει σαν μαθητής δύο αριστεία σε σχολικούς διαγωνισμούς στην ποίηση. Τα τελευταία 2 χρόνια παίζει live με την ροκ μπάντα του σε διάφορα clubs.
Σαν συνθέτης χτύπησε την κορυφή με την Νο 1 επιτυχία το «Φιλί Της Ζωής» που έγραψε για την Έλενα Παπαρίζου. Η συνεργασία του με την Έλενα συνεχίζεται πολύ πετυχημένα με το νέο single «Η Καρδιά Σου Πέτρα» από το album «Βρίσκω Τον Λόγο Να Ζω» καθώς και το «Πυροτεχνήματα» που θα είναι το επόμενο βίντεο της Queen Of Pop.
Ο Γιώργος κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το πρώτο του άλμπουμ «Χαράματα» με δικές του συνθέσεις σε στίχους Γιάννη Δόξα, Γιώργου Σταυρόπουλου και Αναστασίας Ξυγκάκη. Πρόκειται για ένα ποπ ροκ δίσκο με άποψη κι αισθητική , από ένα ταλαντούχο τραγουδοποιό που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.
Μετά το «Σ Αφήνω Στον Επόμενο» και το «Χαράματα» το νέο single κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Πάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου