Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Amy Winehouse - Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας αναμένονται στις 26 Οκτωβρίου

Η Amy Winehouse,  που ως γνωστό στους περισσότερους πέθανε στις 23 Ιουλίου, συγκίνησε όλο το μουσικόφιλο κοινό με τον "άδοξο" αλλά και για πολλούς όχι απρόσμενο χαμό της. Οι μεγάλες τις επιτυχίες, το τεράστιο ταλέντο της άλλα και οι αυτοκαταστροφικές τις τάσεις δίχασαν την κοινή γνώμη και δημιούργησαν μια ιδιαίτερη σχέση με την εκλιπούσα, τα τραγούδια της και την υστεροφημία της.  Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δύο μέρες μετά τον θάνατό της κρίθηκαν ασαφή. Η έρευνα για το τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατό της θα συνεχιστεί με περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης δείχνουν ότι «δεν ανιχνεύθηκαν παράνομες ουσίες» στο αίμα της Έιμι Γουάινχαουζ τη στιγμή του θανάτου της, δηλώνει η οικογένειά της.  

Η οικογένεια τονίζει ότι ανιχνεύθηκε αλκοόλ, ωστόσο, δεν μπορεί να καθοριστεί εάν έπαιξε ρόλο στον θάνατο της νεαρής τραγουδίστριας.
Τα αποτελέσματα έρευνας αναμένονται στις 26 Οκτωβρίου.
Η οικογένεια ευχαρίστησε την αστυνομία και δήλωσε ότι περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.
«Οι αρχές παρέδωσαν στην οικογένεια της Εϊμι Γουάινχαουζ τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης. Σύμφωνα με αυτά στο αίμα της Εϊμι ανιχνεύτηκε αλκοόλ, αλλά δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί κατά πόσο αυτό έπαιξε ρόλο στον θάνατό της» δήλωσε η οικογένεια της τραγουδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου