Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Χονγκ Κονγκ - Με κρύα ντους, προσευχή και ….. αποχή, προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ομοφυλόφιλους !




H κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ έχει προσλάβει έναν ειδικό στην «επανορθωτική θεραπεία», ο οποίος λέει ομοφυλόφιλοι μπορούν να θεραπευτούν.
Ψυχίατρος Χονγκ Kwai-wah έχει προσληφθεί ως εκπαιδευτής για την κοινωνική Μέριμνα του προσωπικού της κυβέρνησης, είναι πρόεδρος του Οργανισμού της Νέας Δημιουργίας  όπως την έχουν ονομάσει, ο οποίος λέει ότι η επιθυμία των ομοφυλόφιλων ανθρώπων που θέλουν να γίνουν ετεροφυλόφιλοι  πρέπει να γίνεται …σεβαστή.
Ο δικτυακός τόπος της ομάδας λέει ότι έχει ως στόχο «να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται με την ομοφυλοφιλία και τα διάχυτα εσωτερικά διλήμματα τους, καθώς επίσης και να « επανακαλωδιώσουν» την ψυχική τους υγεία όπως  και να διαδώσουν  την πεποίθηση ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να αλλάξουν".
Οι θεραπείες περιλαμβάνουν, ντους με κρύο νερό, προσευχή και ….. αποχή. Δεν είναι γνωστό πόσο πληρώνεται ο κ. Χονγκ !
Ομοφυλόφιλοι  ακτιβιστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας σήμερα, κατηγορώντας την κυβέρνηση της «ποινικοποίησης» των ομοφυλόφιλων.
Σε απάντηση, το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας δήλωσε ότι είχε καλέσει  ακτιβιστές των δικαιωμάτων των  ομοφυλοφίλων  στο παρελθόν για να παρακολουθήσουν  σεμινάρια για την  σεξουαλική ταυτότητα και ότι «η γνώση από διαφορετικές οπτικές γωνίες [είναι] απαραίτητη για τους κοινωνικούς λειτουργούς ... για την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών των χρηστών των υπηρεσιών."

Το τμήμα πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσει να υιοθετεί μια ανοικτή και αμερόληπτη στάση" στην εκπαίδευση του προσωπικού και επαγγελματικής ανάπτυξης.
ΠΗΓΗ: Pink news

2 σχόλια:

  1. Απορία Ξανθιάς.....
    Δηλαδή αν κάνω τα αντίθετα υπάρχει φόβος να γίνω ομοφυλόφιλη???? Χα!χα!

    Καλώς ήρθατε
    στον κόσμο της βλογκόσφαιρας!!μια ομορφιά σκέτη είναι.. η βιόσφαιρα είναι παναγία μπροστά της :Ρ:Ρ
    εύχομαι να μην το διαπιστώσετε :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή