Τρίτη 30 Απριλίου 2024

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 


Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πετρούπολης της Νέας Δημοκρατίας, με τον Πρόεδρο της και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πετρούπολης Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, τη συνδρομή του Βουλευτή Δυτικού Τομέα Δημήτρη Καλογερόπουλου, αλλά και τον πρόεδρο της Λαϊκής Αγοράς Πετρούπολης Χρήστο Μουλά, επισκέφθηκαν την Εστία Αγάπης «Άγιος Συμεών» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης.

  • Εκεί, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας την προσπάθεια του εξαίρετου Ιερέα πατέρα Εμμανουήλ για τη σίτιση απόρων κατοίκων της Πετρούπολης. 
Η δράση συνοδεύτηκε και από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης, η οποία έκλεινε με τις ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ως εξής «Με το πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Θείου Πάθους ολοένα να πλησιάζει και να φωλιάζει στις καρδιές μας, στέλνουμε το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ανάσταση χωρίς φιλανθρωπία, χωρίς έστω την ελάχιστη προσφορά για τους πάσχοντες και ενδεείς θα είναι Ανάσταση χωρίς το Χριστό. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Ανάσταση, καλές γιορτές με υγεία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου