Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Περιστέρι - Ψεύδεται ο κ. Καποτάς - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΨΕΥΣΗ από Φ. Κουγιουμτζή, Σ. Αλεξοπούλου, Α. Πιλάλη

 


Με ανακοίνωση τους οι κ.κ. Φώτης Κουγιουμτζής, πρώην επικεφαλής Ενεργών Πολιτών, Σοφία Αλεξοπούλου, πρώην δημοτική σύμβουλος καιΑνδρέας Πιλάλης, πρώην συντονιστής Ενεργών Πολιτών διαψεύδουν τη δήλωση του κ. Καποτά ότι η δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι» στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο στις επικείμενες εκλογές και την αποδίδουν σε προσωπικές επιδιώξεις:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Η δήλωση του κ. Καποτά ότι η δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι» στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο στις επικείμενες εκλογές, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια, γιατί δεν βασίζεται σε αποφάσεις οργάνων της παράταξης, όπως Γραμματεία, Γενική Συνέλευση, παρά μόνο σε προσωπικές επιδιώξεις.

  • Τουναντίον όπως δηλώσαμε στην πρόσφατη παραίτησή μας από τη Γραμματεία της παράταξης, είχε αποκλεισθεί οποιαδήποτε σύμπλευση με τη δεξιά διοίκηση του Δήμου και είχαν προταθεί συνεργασίες και προγραμματικές συμφωνίες των δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης σε προοδευτική κατεύθυνση.

Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Περιστέρι, δεν έχουν καμιά σχέση με τις αρχές της αριστεράς και τη δημοκρατία, αλλά χαρακτηρίζονται έντονα από καιροσκοπισμό και πολιτικό αριβισμό.
Οι πολίτες σύντομα θα κρίνουν πρόσωπα και συμπεριφορές.

  • Φώτης Κουγιουμτζής, πρώην επικεφαλής Ενεργών Πολιτών
  • Σοφία Αλεξοπούλου, πρώην δημοτική σύμβουλος
  • Ανδρέας Πιλάλης, πρώην συντονιστής Ενεργών Πολιτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου