Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στον Δήμο Αιγάλεω

 


Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και κλιμάκιο της περιφέρειας, στο πλαίσιο των περιοδειών του τελευταίου σε όλη την Αττική.

 Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της πορείας υλοποίησης σημαντικών έργων και υποδομών που πραγματοποιούνται στο Αιγάλεω με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών.


 Στη συνέχεια μετέβησαν στο γήπεδο της Εδέσσης το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, αλλά και στο σημείο γωνιάς ανακύκλωσης της οδού Πελοποννήσου. Επιπρόσθετα επισκέφτηκαν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), Παναγιώτη Καλδή, μιας και το Αιγάλεω είναι η Πανεπιστημιούπολη της Δυτικής Αθήνας.


Στην πόλη μας εφαρμόζεται ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ μια σειρά από σημαντικά έργα όπως η κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού, χώροι ανάπλασης και αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Μεγάλης σημασίας είναι το έργο κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.


«Για εμάς, πρώτα από όλα σημασία έχει η καθημερινότητα των πολιτών. Σε αυτή την κατεύθυνση εναρμονιζόμαστε με το κεντρικό σύνθημα ότι η Αττική αλλάζει, η Δυτική Αθήνα Αλλάζει, το Αιγάλεω αλλάζει» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου