Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Δημήτρης Τσατσαμπάς: Με τον Άρη Πανόπουλο έχουμε διαφορετική πολιτική ταυτότητα, όμως η κοινή αντίληψη, οι κοινοί στόχοι και το όραμα για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, μας ενώνουν

 

Με ανακοίνωση του ο έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσατσαμπάς δηλώνει ευθέως τη συμπόρευσή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Άρη Πανόπουλο.

Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση, αφού ο κ. Τσατσαμπάς τα τελευταία χρόνια έκανε κριτική και υποδείξεις στην διοίκηση Ντηνιακού, με την οποία εξελέγη και αποστασιοποιήθηκε πολιτικά, και τόσο ο τοπικός τύπος όσο και οι δημότες έβλεπαν την διάθεση του κ. Πανόπουλου να βγάλει το δήμο από τη στασιμότητα, κάτι στο οποίο ο κ. Τσατσαμπάς με τα χρόνια εμπειρίας που διαθέτει, μπορεί να συμβάλει.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Τσατσαμπά:

Φίλες και Φίλοι. Συμπολίτες-σσες.
 

Σε όλη τη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση, επιμένω "φωναχτά" για ένα Δήμο με υποδειγματικές υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες.

  • Για μια πόλη με υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης σε όλη της την έκταση και για όλους τους πολίτες της.

Μια πόλη που θα χαίρεσαι να τη ζεις.

  • Τις θέσεις μου αυτές δεν τις εγκατέλειψα ποτέ και συνεχίζω να επιμένω για την υλοποίησή τους χωρίς καμιά υπαναχώρηση.

Αυτές οι θέσεις και αυτή η διαδρομή, είναι που όριζαν και ορίζουν τις επιλογές μου στα κοινά της πόλης που ζούμε και αγαπάμε.

  • Αυτές οι αρχές είναι που δεν μου επιτρέπουν να σιωπώ και που με οδήγησαν στο να απορρίψω αυτό που η σημερινή Δημοτική αρχή παρουσιάζει ως έργο της.

Το Χαϊδάρι έχει όλα εκείνα τα φυσικά χαρίσματα για να βγει μπροστά, να κάνει τη διαφορά.
Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό είναι το όραμα.
Εκείνο που χρειάζεται είναι μία διοίκηση ικανή και αποφασισμένη για να το πετύχει.

  • Ο Άρης Πανόπουλος έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του στα δημοτικά δρώμενα, ότι δουλεύει σωστά, και ότι δεν έχει κομματικές παρωπίδες.

Με τον Άρη, Ναι έχουμε διαφορετική πολιτική ταυτότητα, όμως η κοινή αντίληψη, οι κοινοί στόχοι και το όραμα για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, μας ενώνουν.

  • Η απόλυτη δέσμευσή του ως Υπ. Δημάρχου ότι η πόλη θα ξεφύγει από τη στασιμότητα που επί χρόνια την κρατάει καθηλωμένη, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.

Σ’ αυτόν τον αγώνα είμαι μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου