Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Καταπληκτική η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ Δήμου Αιγάλεω



Κέφι που ξεχείλιζε, χαρά, διάθεση και δημιουργικότητα στα ύψη… Η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ Δήμου Αιγάλεω, που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω «Νίκος Γκάτσος», αποτέλεσε το επιστέγασμα ακόμη μιας πολύ πετυχημένης σεζόν.



Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με χορευτικά, θεατρικά και φιλαγνωσία, καταχειροκροτούμενα από τους παριστάμενους γονείς και εκπαιδευτικούς που απόλαυσαν το πρόγραμμα.



«Η λειτουργία των ΚΔΑΠ στον Δήμο χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη. Τα παιδιά γεμίζουν παραγωγικά και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με παιχνίδι και ψυχαγωγία, καλλιεργούν τη φαντασία τους και διευρύνουν τον κύκλο των φίλων τους γεγονός που βοηθάει τα μέγιστα στην κοινωνικοποίησή τους.
 


Η εικόνα των ΚΔΑΠ, ένας θεσμός που καθιέρωσε η παρούσα Δημοτική Αρχή, μας κάνει πολύ υπερήφανους. Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το σπουδαία έργο που έχουν παράξει. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου