Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Αιγάλεω - Νέα Εποχή

Αιγάλεω - Νέα Εποχή
 
Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η παράταξή μας εκφράζει τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές της προς όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

  • Στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εκφράζουμε με ιδιαίτερη χαρά θερμάσυγχαρητήρια! Οι προσπάθειές τους, η επιμονή, η διάθεσή τους για μάθηση, η αφοσίωσή τους και η προσήλωση στους στόχους τους έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και αξίζουν έπαινο και σεβασμό! Η ώρα αυτή αποτελεί καίριο σημείο στη ζωή τους και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, διαφορετικής και συναρπαστικής διαδρομής. 

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και κάθε καλό στην ακαδημαϊκή τους πορεία! Πολλές εγκάρδιες ευχές αξίζουν και στους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν επετεύχθησαν οι στόχοι τους. Τους στέλνουμε μήνυμα στήριξης και ελπίδας. Να θυμούνται ότι οι δοκιμασίες των εξετάσεων είναι μέρος της διαδικασίας της μάθησης και της ζωής, είναι μέρος της πορείας προς την επιτυχία. Συγχρόνως είναι και μια ευκαιρία για αυτογνωσία, για κινητοποίηση, για νέο ξεκίνημα, μεγαλύτερη προσπάθεια ανάπτυξης και εξερεύνησης νέων δρόμων. Να θυμούνται πως κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για νέες αρχές και νέες προκλήσεις. 

  • Πολλές ευχές και συγχαρητήρια στους γονείς για την ανεκτίμητη στήριξη και αγάπη που παρείχαν στα παιδιά τους!
  • Ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα τους σε κάθε αγώνα και αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους.


Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς για την πολυεπίπεδη συμπαράσταση και τη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών. Τέλος συγχαίρουμε και καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες από άλλες περιοχές της χώρας σε Σχολές και Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Πανεπιστημίου της Πόλης μας! 

  • Σε όλους στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία και επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής τους. Ας συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ενώνοντας τις προσπάθειες όλων!

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου