Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω επισκέφθηκαν τους συλλόγους " Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ" και "Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω".



Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω επισκέφθηκαν τους συλλόγους " Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ" και "Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω".

Οι καλοκαιρινές δραστηριότητες
πραγματοποιήθηκαν από τις 10/5/23 έως 1/6/23 μετά από συνεννόηση με τις κοινωνικές λειτουργούς.
 


Οι επισκέψεις από τα μέλη των ΚΑΠΗ στο Άλσος Αιγάλεω περιελάμβαναν
ξενάγηση στο Μπαρουτάδικο, για την ιστορικότητα του Άλσους σαν εργοστάσιο (Πυριτιδοποιείο - Καλυκοποιείο ) από τον πρόεδρο του συλλόγου "Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ" κ. Δημήτρη Μπέση και αθλητική επίδειξη στο άθλημα της Εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ) στα γήπεδα του συλλόγου, από αθλητές του σωματείου "ΑΣΠΑ"

Ευχαριστούμε τις κοινωνικούς λειτουργούς:
1ο και 4ο Χρυσάνθη Μουτσώκου
2ο ΚΑΠΗ Βασιλάκη Νικολέτα
3ο ΚΑΠΗ Ατζεμή Κατερίνα
5ο ΚΑΠΗ Τσαρδάκλη Εύη
6ο ΚΑΠΗ Γεωργομάνου Ευαγγελία
και τα μέλη των ΚΑΠΗ, για την όμορφη διαδραστική παρέα που δημιουργήσαμε.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους, το ενδιαφέρον τους και την προσοχή που έδωσαν τόσο στην ξενάγηση όσο και στο άθλημα του Πετάνκ.

Η τρίτη ηλικία επιβάλλεται να απολαμβάνει τον σεβασμό και την αγάπη όλων, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και μας μεγάλωσαν, να στηρίζουμε τις δομές των ηλικιωμένων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την σχολική,
μαθητική κοινότητα, ΚΑΠΗ και τους κοινωνικούς φορείς, πως οι Σύλλογοι μας "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" και "Αθλητικός Σύλλογος Πετάνκ Αιγάλεω" έχουν εντάξει στις δράσεις τους ξενάγηση και αθλητική επίδειξη (ΔΩΡΕΑΝ), στον χώρο του "Μπαρουτάδικου" ή αλλιώς "Άλσος Αιγάλεω".

Οι δραστηριότητες των συλλόγων γίνονται με γνώμονα την αγάπη και την ενημέρωση όλων των δημοτών μας... και όχι μόνο.

Πληροφορίες για ραντεβού της ξενάγησης κλείνετε μετά από συνεννόηση στο: ftpaigaleo@gmail.com ή στο τηλ 6944874242

Πληροφορίες για γνωριμία με το άθλημα Petanque σε φυσικό περιβάλλον και με το επίσημο αθλητικό υλικό, στο email: aspa.aigaleo@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944874242.

Το Πετάνκ είναι ταυτόχρονα ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι, μια δραστηριότητα ήπιας άσκησης και ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή κοινωνικής τάξης.

Στο πλαίσιο αυτών καθώς και άλλων δράσεων θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του Μπαρουτάδικου, που εκτός των άλλων αποτελεί σημαντικό πνεύμονα Πρασίνου για την περιοχή .

Για μας το πάρκο αποτελεί το κληροδότημα που παραλάβαμε και πρέπει να παραδώσουμε ζωντανό και καλοσυντηρημένο στα παιδιά μας.

Είναι μια «καρδιά» που πάλλεται συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον αυτής της πόλης.

Ας αγαπήσουμε το άλσος με την καρδιά μας.
Καλό Καλοκαίρι.






Για τους συλλόγους
 
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Μπέσης

Οι Γραμματείς
Σωτήρης Λίβας
Ανδρέας Χατζημηνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου