Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ένωση Γονέων Αιγάλεω: Να μην αλλάξει η λειτουργία των συστεγαζόμενων δημοτικών σχολείων 14ου και 9ου, λόγω της έξωσης του 9ου



"Δεν θα γίνουν αποδεκτές δήθεν "λύσεις" που παρεμποδίζουν την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία, το σχολικό πρόγραμμα και ανατρέπουν όλο τον οικογενειακό προγραμματισμό εις βάρος μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών", τονίζει η Ένωση Γονέων Αιγάλεω σε ανακοίνωση της που έχει ως εξής:

Επείγουσα ανακοίνωση

Μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας κ. Ι. Κάππου, σε σύσκεψη στο γραφείο του που κλήθηκαν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων των δυο σχολείων, οι διευθυντές και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγάλεω, ενώ ΔΕΝ κλήθηκε η Ένωση Γονέων Αιγάλεω, να αλλάξει η λειτουργία των συστεγαζόμενων δημοτικών σχολείων 14ου και 9ου, λόγω της έξωσης του 9ου.

Στην σύσκεψη ο κ. Κάππος ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο το σχολείο θα λειτουργήσει σε βάρδιες πρωί-απόγευμα, καθώς δεν υπάρχει καμία απόφαση καταλληλότητας του χώρου ως έχει, ώστε να στεγάζει δυο σχολεία σε πρωινή βάρδια.

Η θέση μας, ως Ένωση Γονέων Αιγάλεω, παραμένει σταθερή και αμετάκλητη.

Δημόσια σχολεία σε δημόσια, ασφαλή και σύγχρονα κτήρια.

Όλοι οι μαθητές δικαιούνται σχολικής στέγης και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Δεν θα γίνουν αποδεκτές δήθεν "λύσεις" που παρεμποδίζουν την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία, το σχολικό πρόγραμμα και ανατρέπουν όλο τον οικογενειακό προγραμματισμό εις βάρος μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

Λύσεις μη βιώσιμες δεν λογίζονται ως λύσεις.

Ασφαλή σχολική στέγη για όλα τα παιδιά μας.


Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Β. Γεωργοπάνου
Ο Γραμματέας
Δ. Κουτσομπόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου