Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Περιβαντολογικό έγκλημα στο Αιγάλεω, τόνοι σκουπιδιών στοιβάζονται δίπλα σε σχολεία που σπουδάζουν χιλιάδες παιδιά - Καταγγελια απο τη παράταξη Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω




Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω σχετικά με την κατάσταση οπου επικρατει στο κτήμα Μερκάτη.
    

Η ακριβής ανακοίνωση είναι η εξής:


Αν περασει κανεις απο την νοτια εισοδο της πολης μας στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΗΒΩΝ και γυρισει το κεφαλι δεξια, εκει διπλα στα σχολεια του πρωην πολυκλαδικου λυκειου,διπλα στις εγκαταστασεις του Πανεπιστημιου ,απεναντι απο το γνωστο πολυκαταστημα παιχνιδιων, ΜΕΣΑ στο βασανισμενο-στα αζητητα-για περισσοτερο απο 40 και βαλε χρονια κτημα ΜΕΡΚΑΤΗ ,ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ....ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ,κανονικη υγειονομικη βομβα.

ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΟ, ΕΓΚΛΗΜΑστις παρυφες της πολης του ΑΙΓΑΛΕΩ, υπαρχουν και στοιβαζονται διπλα σε δεκαδες σχολεια που σπουδαζουν χιλιαδες παιδια.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ αντιμετωπισθει ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ εξασφαλιση με καθε τροπο της περιοχης ετσι ωστε να μην ξαναδημιουγηθει αναλογη κατασταση στο μελλον...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....

 ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.ΣΑΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.ΣΑΜΙΟΣ,ΖΩΗ ΨΩΜΙΑΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου