Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω: Πολλές δραστηριότητες και συμμετοχές στα δρώμενα του Δήμου





Με πολλές δραστηριότητες και συμμετοχές στα δρώμενα του Δήμου, ξεκίνησε η περίοδος 2022-2023 για το 2Ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω.

Άρχισε με την συμμετοχή του συστήματος στην περιφορά της εικόνας του Σταυρού και του πολιούχου της πόλης μας, συνεχίστηκε με το Πανελλήνιο Open Days, με τίτλο «Γίνε Πρόσκοπος» την εβδομάδα 15-23 Οκτωβρίου, όπου Πρόσκοποι σε πάνω από 350 σημεία της Ελλάδας περιμέναν παιδιά και νέους να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος προσκαλώντας τους να γνωρίσουν την μεγαλύτερη εθελοντική παιδαγωγική κίνηση για νέους στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Με την αρωγή του Δήμου Αιγάλεω και τον γονέων μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω, πραγματοποίησε την δράση αυτή στις 16 Οκτωβρίου στο άλσος του Μπαρουτάδικου με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και νέων οι οποίοι έλαβαν μέρος σε προσκοπικά παιχνίδια και δραστηριότητες λαμβάνοντας μία πρώτη γεύση από Περιπέτεια, Προσφορά, Φύση, Φιλία, Παιχνίδι, Ομαδικότητα και Εμπειρίες.

Παρουσία στον Αγιασμό της ένωσης Κρητών Αιγάλεω με την αρχηγό του συστήματος Αναστασίας Μασταλούδη και της Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Μήτσης Γιατράκου και ο Οκτώβριος ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή του συστήματος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου παρουσία του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλών επισήμων.

Πληροφορίες για εγγραφές στο σύστημα την περίοδο 2022-2023 στο τηλέφωνο της αρχηγού Αναστασίας Μασταλούδη 6972575226 και ενημέρωση για τις δραστηριότητες στο FB https://www.facebook.com/2spai






















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου