Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Καλοκαιρινές γιορτές των ΚΔΑΠ Αιγάλεω για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2021-22



Παιχνίδια, χοροί, τραγούδια και δεκάδες παιδικά χαμόγελα… Ακόμη ένας κύκλος λειτουργίας των τριών ΚΔΑΠ του Δήμου Αιγάλεω ολοκληρώθηκε με τις παραδοσιακές καλοκαιρινές γιορτές στο 2ο, στο 8ο και στο 19ο Δημοτικό Σχολείο, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Γκίκα, του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Ασημακόπουλου και του υπευθύνου των ΚΔΑΠ Νίκου Καββαδία. 


Ένας θεσμός που καθιέρωσε και στήριξε από την πρώτη μέρα η Δημοτική Αρχή και αγκαλιάστηκε από τα παιδιά και τους γονείς. Τα παιδιά καλύπτουν ιδανικά τον ελεύθερο χρόνο τους με μπόλικο παιχνίδι και ψυχαγωγία, κοινωνικοποιούνται, κάνουν φιλίες, εκφράζονται ελεύθερα και καλλιεργούν τη φαντασία τους. 


«Σε μια εποχή που πλέον δεν υπάρχουν οι αλάνες, τα ΚΔΑΠ δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι με τους φίλους τους, εκμεταλλευόμενα ιδανικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Βλέποντας στα μάτια τους τη χαρά, το κέφι και τη ζωντάνια, αισθανόμαστε ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν βοηθήσει για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ και ιδιαίτερα το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας.






























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου