Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Πετρούπολης: Ολοκληρώθηκε Η Δράση Συγκέντρωσης Βιβλίων Σε Συνεργασία Με Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»



Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Πετρούπολης για τη συγκέντρωση βιβλίων, στο πλαίσιο της δράσης «Ξαναδώστε ζωή στα βιβλία που διαβάσατε & αγαπήσατε!

Χαρίστε τα!», του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022, οι πολίτες προσέρχονταν στο Δημαρχείο της πόλης επί της οδού Κ. Βάρναλη 76-78, προσφέροντας βιβλία σε άριστη κατάσταση για την ενίσχυση των κοινωνικών βιβλιοθηκών που λειτουργούν στις δομές του Δήμου.

Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, θα χαρακτηριστούν και θα μοιραστούν για να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες που βρίσκονται σε Παιδικούς Σταθμούς, Σχολεία, ΚΑΠΗ κλπ.

Ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας «Booky Book», «Διαγώνιος» & «Η Γνώση» για την ανταπόκριση και την προσφορά τους στη δράση, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, τη συγγραφέα Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη, καθώς και όλους τους ανώνυμους πολίτες, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στη δράση, την οποία συντόνισε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και η Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, ΚΕΠ, Ληξιαρχείου & Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Πετρούπολης Κατερίνα Σταματοπούλου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://photos.app.goo.gl/7sq48rsr8ih1LVFq9



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου