Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιπυρική 2021



Έκδοση απόφασης προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση & "ευπαθείς" περιοχές για την ΠE Δυτικού Τομέα Αθηνών - αντιπυρική περίοδος 2021

Στην προγραμματισμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που διεξήχθη την 1η Ιουνίου 2021 στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, επικαιροποιήθηκε η απόφαση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στην περιοχή ευθύνης της.

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκου και τη συμμετοχή των συναρμόδιων φορέων αποφασίστηκε η εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, περιαστικά δάση κατά την αντιπυρική περίοδο 2021, όταν η κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς είναι 4 ή 5 (πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς ή κατάσταση συναγερμού).

Επισυνάπτεται η υπ’αρ.: 468118/9-6-2021 (ΑΔΑ: 6ΜΤ57Λ7-Ι36) απόφαση της απαγόρευσης με το σχετικό χάρτη, προς ενημέρωση των πολιτών για την ασφάλειά τους και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και με συντονισμένες δράσεις θωρακίζουν την Αττική.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

ant.dta@patt.gov.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου